RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Бойка Маринска: Най-добрата социална политика е хората да имат работа

rb300914br.jpgНай-добрата социална политика е хората да имат работа. Бизнесът в България трябва да бъде оставен да работи, заяви водачът на листата на Реформаторски блок в 13 МИР Пазарджик Бойка Маринска на среща с избиратели в Брацигово. Маринска очерта пред гражданите седемте основни приоритета на Реформаторския блок - реформа в съдебната система, качествено образование за всички, облекчения за бизнеса,  нов кодекс на труда, сигурност и предвидимост за спестяванията и пенсиите на хората, овластяване на гражданите и подобряване имиджа на страната в Европа и света.
Ние знаем какво и как да променим, подчерта Бойка Маринска и постави акцент на десетките срещи, които са проведени в рамките на кампанията в пазарджишка област, проблемите, които са разисквани и инициативите, които ще бъдат предприети от Реформаторски блок за тяхното разрешаване. И тук, в Брацигово, основният проблем е безработицата, каза водачът на листата и добави, че откриването на нови работни места и привличането на нови инвеститори са приоритет в програмата на Реформаторите. Ще работим заедно с местните власти, за да гарантираме на хората добри доходи и спокоен живот, допълни Маринска.
Училищата в малките населени места загиват, неграмотността обсебва България, споделиха тревогата си учители, които присъстваха на срещата. За да има България училищни сгради, които съответстват на европейските изисквания, Реформаторски блок ще настоява да има отделен стандарт за издръжка на училищата, заяви Бойка Маринска.
Спасението на България е в ръцете на земеделците, каза в Брацигово кандидатът за народен представител от квотата на БЗНС в листата на Реформаторски блок Петър Ангелов. В момента картината е пълна разруха не само в земеделието. Образованието и здравеопазването, социалната политика са поставени в незавидна позиция, от което страда цялото ни общество. „ Отново тези политици, които управляваха България 25 години, говорят в бъдеще време. И въпреки обещанията, които се сипят, виждаме безпътицата и безизходицата, в която сме поставени”, каза още Ангелов. Областният председател на БЗНС бе категоричен, че България е превърната в екарисаж на света, като даде пример с вноса на зеленчуци, плодове, месо и месни продукти и риба, който надхвърля 70%. Така се убива българското производство, всичко българско и родно е ликвидирано, допълни Ангелов.Тази страница е видяна: 1069

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 30 September 2014 - 11:05:33

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Бойка Маринска: Само 11 общини имат омбудсмани. Внасяме общи правила за работата им
Бойка Маринска: Одобрените изменения в ЗДОИ имат за цел да се улесни достъпа на гражданите до документите на администрацията на всички нива
Болен мъж започна работа благодарение на Бойка Маринска, Реформаторски блок, ЧЕЗ, Летище София и други благодетели
Тодор Попов към хората от реновирания блок на ул. "Дунав" 2: Вие сте най-добрата реклама на нашия град
Нова социална услуга в Пазарджик за хората с белия бастун
Още една социална дейност в Пазарджик - за хората със зрителни увреждания
Шестима младежи, напуснали социална институция, получават шанс за квалификация и работа по проект
Хората с увреждания в Пазарджик имат нов спортен клуб
„Асарел-Медет” АД представи фирмената си политика за безопасност и здраве при работа на национална конференция
Кметът на Пазарджик: Мария и всички от Центъра дават най-важното нещо, от което имат нужда хората - надеждата и съпричастносттаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5187 сек., 1.4322 от тях за заявки.