RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Тони Баждаров, водач на листата на БНС-НД:Това, което ни отличава от останалите патриотични и националистически формации, е базовият доход /видео/

Пазарджик Тони БаждаровНие залагаме на превръщането на държавата в един печеливш монопол, който изплаща месечен дивидент на всички свои граждани. Така водачът на листата на Български национален съюз-НД за Пазарджишки избирателен район Тони Баждаров обясни начина за реализиране на предлагания от тях модел на базов доход. Той представи три основни приоритета, които да залегнат в основата на договор за управление с избирателите от региона:
1. Благоденствието на българските граждани.
2. Интересите на реалния сектор на българската икономика.
3. Опазването на българската природа.
Ние предлагаме базов доход за всички граждани под формата на държавен дивидент или пожизнена рента, данъчна реформа и суверенна валута. Тези мерки в съвкупност осигуряват реални гаранции за човешките права на всички в еднаква степен, както са записани във Всеобщата декларация за правата на човека. Това от своя страна мотивира всеки човек, да покаже на какво е способен при строго спазване на закона и не на последно място това е единственият модел, който дава шанс за преодоляване на демографската криза при българската етническа група, другите и сега се множат.
Мерките, които предлагаме, гарантират подобрена конкурентноспособност на българската икономика, реална защита за българските производители от контрабанден и субсидиран внос при спазване на поетите международни ангажименти във връзка с членството на България в ЕС и СТО.
Данъчната реформа дава достатъчно средства за финансиране на държавните функции във всички сфери на живота, в това число сигурност и вътрешен ред, правораздаване, здравеопазване, наука и иновации, образование и култура, опазване на
околната среда и водите и други, каза Баждаров.
Като основна разлика с останалите патриотични и националистически формации той посочи предлагания от тях модел на базов доход, предвиждащ и премахване на валутния борд.
Въвеждането на еврото не бива да се случва преди българската икономика да е достигнала онова развитие, което покрива поне базовите нужди на 7 милиона български граждани, заяви водачът на листата на БНС-НД, която е под №3 в бюлетината. Освен него на следващите места в листата са:
2.Кръстан Стоянов Кръстанов – предприемач в реалния сектор,
3.Парашкева Стоянова Иванова – икономист, служител,
4.Тодор Петров Тодоров – ръководител продажби в регионален клон на
застрахователна и банкова група „Алианц – България”
5.Иван Георгиев Иванов – предприемач в реалния сектор.

Тази страница е видяна: 655

 Публикувано от: pamedia на Thursday 18 September 2014 - 13:57:38

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Тони Баждаров поведе Коалиция на недоволните заради грешка в името на първия
ХДП: Да върнем вярата, че всичко, което се случва, зависи изцяло от нас. Кризата е и духовна. Отличава ни избраният път за изход от нея
Патриотични песни огласят пространството пред съда в Пазарджик /видео/
Водач уби млад мъж, движещ се пеша по пътя Пазарджик - Звъничево, след което избяга
Агент на ДС за водач на листата в Пазарджик утвърди НС на БСП
Делян Пеевски е водач на листата в Пазарджик
Илияна Йотова е водач на листата на БСП в Пазарджик
Красимир Първанов е водач на листата на „Атака“
Областният управител е водач на листата на ГЕРБ
Б. Борисов обеща да предостави и останалите 100 дка. от казармата до новата автогара и да построи околовръстния път /видео/Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 13.5445 сек., 13.2884 от тях за заявки.