RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
На сайта на Община Пазарджик са обявени предварителните избирателни списъци

Във връзка с предстоящите избори за народни представители на 05.10.2014 г. в община Пазарджик са образувани 148 избирателни секции, съобщиха от общината. В град Пазарджик броят на секциите е 94, в това число 6 специализирани ( в "МБАЛ – Пазарджик" АД, Държавна психиатрична болница, Затвор – Пазарджик, Следствен арест, МБАЛ "Ескулап" ООД, "МБАЛ - Хигия" АД). В кметствата секциите са 54.

Предварителните избирателни списъци са обявени от общинската администрация и са публикувани на интернет страницата на общината www.pazardjik.bg.
Броят на избирателите включени в тях е:
    - за град Пазарджик – 70 912
    - за кметствата – 36 266
    - общо за общината – 107 178
Всяко лице може да направи справка за адреса на избирателната си секция на интернет адрес www.grao.bg или на безплатен телефон 080018809.
Поради надвишаване броя на избирателите  с повече от 1000 лица в секция е променен обхватът на 5 избирателни секции, без да се променя мястото им на гласуване.
За първи път правото си на глас ще могат да упражнят 360 лица. В община Пазарджик има двама гласоподаватели, навършили 100 години, а в деня на изборите ще ги навърши още един. До 14.09.2014 г. (вкл.) в общината има постъпили 2 заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия. Този брой е под необходимия минимум за назначаване на подвижна секционна избирателна комисия, поради което такава не е образувана. Срокът за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес на избирател, чийто постоянен и настоящ адрес са в различни населени места и за гласуване на друго място, е до 20.09.2014 г. (вкл.). Справки, дописвания и корекции в списъците се извършват в Центъра за гражданска регистрация (ЕСГРАОН), бул. “България” № 2 до 27.09.2014 г.;


Тази страница е видяна: 1887

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 16 September 2014 - 18:36:58

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
До 14 септември трябва да са обявени предварителните избирателни списъци
Застъпници на "БСП за България" с невалидни удостоверения са регистрирани в избирателни секции в две села в община Пазарджик
Кметът поздрави Янислав Кълвачев за сайта „Пазарджик за вас“
Още 29 сигнала за попълване на списъци с ЕГН
От Административен съд Пазарджик апелират справки по дела да се правят чрез сайта или по телефона
В 5 училища в Пазарджик и едно общежитие ще има ремонти и ново обзавеждане, обявени са процедурите за изпълнител
Назначени са и секционните избирателни комисии за референдума
Срокове за проверка и корекции в избирателните списъци
Няма уран във водите на Велинградско, показват предварителните резултати от пробите. Само в един каптаж нормата е надвишена с 0,002 мг/л
Възнагражденията на членовете на избирателни комисии не се облагат с данъкТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5690 сек., 1.4694 от тях за заявки.