RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Ген. Тонев представи листата на ГЕРБ и призова за висока избирателна активност /видео/

Пазарджик ГЕРБЛично водачът на листата на ГЕРБ ген. Стоян Тонев представи на прескоференция кандидатите за депутати на партията в Пазарджишки избирателен район. Преди това  областният ръководител на ГЕРБ д-р Дончо Баксанов изказа собственото, и на останалите от листата, задоволство от факта, че ген. Тонев е водач. "Един човек, достоен, високо ерудиран, доказан професионалист. И аз съм убеден, че с такъв водач и хората от листата ние ще привлечем много нови наши симпатизанти, за да изпълним поставената задача - минимум 5 народни представители от нашата област", каза д-р Баксанов.

Основата на нашата кампания ще бъде позитивността - не кой какво е направил и сгрешил преди нас, а какво трябва да се направи и какво ще се направи в разумен срок", декларира Стоян Тонев. Той отбеляза, че последните в листата сега, ще бъдат избрани на следващите избори и посочи, че 70% от кандидатите са икономисти, което е във връзка и с тежкото финансово положение на държавата.На пресконференцията присъстваха първите петима, от които трима вече са били народни представители.В тази връзка ген. Тонев подчерта, че ГЕРБ залага както на опита, така и на младостта, ентусиазма и на малко авантюризъм. Като релативно много добро оцени съотношението мъже-жени и сподели последната идея на Бойко Борисов за третото дете - освен стандартните помощи да бъдат давани и допълнителни бонуси за трето дете в семейството.
Както и при регистрацията на листата, ген. Тонев акцентира на свързаността си с Пазарджишкия край: От другите партии идват и си отиват - аз съм от този район и ще си остана в този район.  Той определи като първостепенна задача да накарат хората да гласуват и поясни, че при 60% изборна активност ГЕРБ ще има пълно мнозинство, а  в случай, че е под 50% , нещата стават много разнородни и управлението след изборите ще бъде много трудно. Но въпреки това генералът смята, че при всички случаи ще има правителство, в което определящата роля ще бъде на ГЕРБ, а като евентуални коалиционни партньори посочи Реформаторския блок и Патриотичния съюз, при условие, че влязат в бъдещия парламент.
Третата в листата - Гинче Караминова, декларира, че ГЕРБ досега на нито едни избори не е купувал гласове и това се вижда от резултатите в секциите, където това най-често се случва. Тя обърна внимание на представителността на почти всички общини от региона в листата, включването на местни хора, което да активизира гласуването.
В представянето си потенциалният пети депутат на ГЕРБ - Дияна Кехайова , отбеляза  богатия си опит в социалната сфера и местното самоуправление . В момента тя е председател на общинския съвет във Велинград. "Така че, освен че съм икономист, аз мисля, че ще бъда полезна във вече новото Народно събрание и като човек, който се е сблъсквал реално с проблемите на хората и главно със социалните услуги и безработицата. За нас най-големият бич е безработицата. Хората трябва да имат работа, за да остават в страната ни, за да създават по родните места, каза Дияна Кехайова.
За всеки район, за всяко населено място, независимо колоко е голямо, ние сме направили детайлна програма - какво ще направим през първата година, през втората година..., увери ген. Тонев.

Цялата листа на ПП ГЕРБ за 13 МИР Пазарджик:

1     Стоян     Димитров     Тонев
2     Дончо     Спасов     Баксанов
3     Гинче     Димитрова     Караминова
4     Христо     Илиев     Калоянов
5     Дияна     Илиева     Кехайова
6     Петко     Валентинов     Петков
7     Лъчезар     Стоянов     Илинов
8     Атанас     Иванов     Узунов
9     Десислава     Йорданова     Костадинова- Гушева
10     Кирил     Радославов     Гелеменов
11     Дечо     Найденов     Спасов
12     Емил     Димитров     Горанов
13     Росица     Ангелова     Рускова
14     Надежда     Георгиева     Терзиева
15     Стефан     Неделчев     Мирев
16     Иван     Георгиев     Цурев
17     Николай     Георгиев     Ангелов
18     Димитър     Иванов     Гечев
Тази страница е видяна: 1958

 Публикувано от: pamedia на Thursday 04 September 2014 - 13:32:31

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Ген. Стоян Тонев внесе в РИК документите за регистрация на листата на ГЕРБ в Пазарджик /видео/
Цветан Цветанов: Когато имаме висока избирателна активност, спасяваме България
Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 13 МИР Пазарджик ген. Стоян Тонев направи дарение на пострадалите семейства при големия пожар в Ракитово
Следващият от листата на ГЕРБ, който трябва да заеме мястото на подалия оставка ген. Тонев, е д-р Дончо Баксанов, съобщиха от Пресцентъра на местната организация на партията
ГЕРБ ще представи листата си пред гражданите на Пазарджик с концерт
В по-малките общини избирателната активност е по-висока
Окончателна избирателна активност в Пазарджик - 45,96%
Под 7% е избирателната активност в Област Пазарджик, най-висока е в Лесичово – 13,68%
Стрелча остана през целия ден с най-висока активност
26% избирателна активност към 17:30 часа в Община ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7417 сек., 1.6321 от тях за заявки.