RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Граждани се жалваха на областния от автобусите през с. Елшица и от сметището край Брацигово

Областен Пазарджик приемнаОбластният управител Йордан Иванов обеща,  на поредния си приемен ден, да постави пред кмета на Панагюрище Никола Белишки проблема с организацията на автобусния транспорт от с. Елшица до  Пазарджик и  Панагюрище.
Жителите на панагюрското село настояват пред областния управител да бъде променено автобусното разписание по линията, която превозва пътници от Елшица до Панагюрище и Пазарджик. Селото е разположено на еднакво разстояние от двата най-близки града  - Пазарджик и Панагюрище, а автобусното разписание и обслужване е абсолютно неефективно за работници и ученици.
Собствениците на имоти в близост до действащото сметище на община Брацигово се жалваха на областния управител от честите пожари и замърсяването. Закриването на сега действащите общински сметища ще стане факт след изграждането на регионално депо за управление на отпадъците, това разясни областният управител и допълни, че въпросът ще бъде дискутиран на организираната от него работна среща с министъра на околната среда и водите и кметовете на общини от областта, която ще се проведе на 20 септември.
В Приемната зала на областна администрация Иван Йорданов днес се срещна с жители от общините Панагюрище, Велинград, Лесичово и Брацигово.
Приемният ден на областния управител за граждани ще продължи да се провежда всеки първи вторник на месеца от 10.00ч. Записването става на място в областна администрация Пазарджик или на тел. 034 40 00 01.
Тази страница е видяна: 1290

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 03 September 2013 - 17:31:04

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Отново гори полето край Драгор. Над Елшица е опожарена 2,5 дка. иглолистна гора, изгорели са и два навеса през почивните дни /видео/
Граждани сигнализират общинските съветници: Разписанията на автобусите не се спазват
В Брацигово започна рекултивация на сметището
Нови 450 дка гора горя край Елшица и Щърково
На срещата при областния управител бяха набелязани конкретни мерки срещу запалванията на сметището
Кметът на Пещера извика на среща с капитандимитриевци областния, заместника му, депутата от БСП Младенов и им връчи подписката за сметището
Все още не е открита самоличността на трупа, намерен на сметището край Пазарджик
Сметището край Пазарджик ще се рекултивира след изграждане на депото
Десислава Костадинова - с приемни за граждани в Брацигово и Батак
На Черешова задушница автобусите по линия №14 ще се движат през час до обядТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4583 сек., 1.3557 от тях за заявки.