RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Казано е: Не си създавайте други Богове пред лицето Ми (Правото на истина)
Г-н Александров,

С цялото уважение към Вас като директор на театъра в Пазарджик ПАмедия вече публикува исканото от Вас право на отговор. Читателите ни обаче имат правото да бъдат точно и коректно информирани. В залата снощи имаше не по-малко от 500 души. Те са чули какво казахте. Нашите читатели са прочели какво сме написали ние в репортажа си и какво сте написали вие в писмото си. Но за да бъдем максимално коректни към тях, прилагаме ЗВУКОВ ФАЙЛ НА ВАШЕТО ИЗКАЗВАНЕ от театралната сцена.

В него можете да чуете (в случай, че не сте сигурни) това, което сте казали - че благодарите на Тодор Георгиев за подкрепата за театъра - за откупените спектакли, които са показани по селата – една наистина добра инициатива, защото хората в малките населени места са пренебрегнати и до тях истинската култура по-трудно стига. Дословно думите Ви са:

Аз искам да благодаря за това, че сте тука, на г-н Тодор Георгиев - за това, че ни подкрепяше в тая кампания ... и ние него, естествено. Наистина обиколихме много от пазарджишките села с постановки наши. Тази вечер ще гледате един прекрасен спектакъл на Георги Мамалев - „Смях и песни с Георги Мамалев“, моя постановка. Така че желая му на добър час в неделя и да сте живи и здрави.

И в каква, г-н Александров, „новинарска сензация“, както вие се изказвате, ви забъркваме с информацията в репортажа ни: „В подкрепа на Тодор Георгиев се обяви и директорът на театъра Владлен Александров“. Не е ли „подкрепа“ думата, която вие използвате? Не казахте ли, че благодарите на Тодор Георгиев за подкрепата и че и вие го подкрепяте, даже вметнахте „естествено“? „Благодаря, че ни подкрепяше, и ние него, естествено“ не е ли Ваш израз? Чуйте записа.

С пълното разбиране, че Театърът е вашата религия, вашият дом и вашият Бог, ще кажа, че мой професионален дълг е да отстоявам истината. И относно Бог,  казано е: Не си създавайте други Богове пред лицето Ми.

Г-н Александров, разбираме и подкрепяме усилията Ви да направите всичко възможно за пазарджишкия театър и култура, да положите максимум усилия пред всички институции в името на театъра и само в този аспект можем да приемем изпратеното от Вас писмо.

С уважение:

Катя Бузник
Тази страница е видяна: 1281

 Публикувано от: pamedia на Thursday 20 October 2011 - 19:15:56

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
12 нарушения на паяците по улиците в Пазарджик – казано от Полицията в отговор на Благо Солов
Областният: При най-стегната организация нов мост може да имаме към края на годината. Това е тъжната истина /видео/
От ВМРО подновяват протеста утре сутрин пред областната администрация, нямат против да участват и ГЕРБ, и БСП, и всички други
Над 50 доклада, посветени на историческото развитие на Родопите, представят на националната конференция „ Родопа планина – земя на богове, хора и храмове”
Двама посрещнаха Великден в ареста за удар на полицай в лицето
Цветан Цветанов: БСП се ръководи от един егоцентричен лидер в лицето на Корнелия Нинова
Янаки Стоилов: БНБ трябва по-активно да си влезе в своята роля по отношение на КТБ, а не да препраща проблема към други други държавни институции
Към 12:30 ч. упражнилите правото си на глас са 21% в Пазарджик
Десислава Костадинова: Започващият днес ремонт е чудесен пример за добро взаимодействие между местната и изпълнителната власт в лицето на Министерски съвет
7,13% от гласоподавателите са упражнили правото си на вот в област ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5956 сек., 1.5094 от тях за заявки.