RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Тодор Попов и ГЕРБ - заедно на изборите в Ивайло

ГЕРБ и Коалиция Тодор Попов ще участват заедно на частичните избори за кмет в с.Ивайло. Кандидатът за кмет на селото е Милчо Донгов – понастоящем служител в Областната управа в Пазарджик.
Областният управител на Пазарджик и областен лидер на ГЕРБ д-р Дончо Баксанов, депутатът от ГЕРБ и общински лидер Гинче Караминова и кметът на Пазарджик Тодор Попов дадоха съвместна пресконференция, на която представиха кандидата на ГЕРБ за кмет на Ивайло и Тодор Попов заяви подкрепата за него.

Народният представител Гинче Караминова обяви, че кандидатурата на Милчо Донгов е избрана след социологически проучвания. Г-н Донгов е уважаван и познат в селото, той познава както проблемите на населеното място, така и на живеещите в Ивайло, подчерта депутатката.  
Милчо Донгов е  започнал професионалната си кариера като шлосер в "Търговско обзавеждане", след това е работил като монтажист при изграждането на акумулаторния завод в Пазарджик, впоследствие в Завода за инструменти и нестандартно оборудване ЗИНО-Пазарджик, след което се е занимавал със земеделие.
Милчо Донгов подчерта, че е оптимист за хода от изборите, още повече, че се ползва с абсолютна подкрепа от страна на областния управител, на депутати от ГЕРБ, и на кмета Тодор Попов.
"Аз съм дълбоко убеден, че Милчо е точният човек за Ивайло", заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов. Той даде висока оценка на личностните качества на кандидата и обяви, че ще му помага. Втората причина за подкрепата, заявена от кмета са установените партньорски отношения с ГЕРБ.
"Такова партньорско отношение винаги съм съм намирал в лицето на областния управител и Гинче Караминова. Това са нормалните отношения с ГЕРБ, каквито трябва да бъдат от тук нататък – отношения на коректност, партньорство и постигане на общи политически цели.
Изключително съм удовлетворен от това, че нещата си дойдоха на мястото.
Моето отношение през годините към ГЕРБ е било непроменено. Аз винаги съм работил с тях, но за съжаление там имаше чисто субективни причини, които в политиката не бива да вземат връх, но те взеха, но сега всичко е изгладено и си вървим напред заедно", заяви Тодор Попов.
В отговор на журналистически въпрос той уточни, че със сигурност ще има още общи партньорства с ГЕРБ, защото "политиката е колективна игра".
Милчо Донгов постави няколко основни задачи  проблеми за решаване в Ивайло. На първо място той постави изграждането на стадион, тъй като в голямо село като Ивайло липсва място, където младите да спортуват. Сред задачите са още продължаване на изграждането на канализацията, облагородяване на паркове и градинки, асфалтиране, кърпене и чакълиране на улиците. 


Тази страница е видяна: 1589

 Публикувано от: pamedia на Monday 10 September 2012 - 12:23:56

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Милчо Донгов от ГЕРБ спечели убедително изборите в село Ивайло
С 56% Тодор Попов печели изборите в Пазарджик - екзит пол на Маркет линкс
Тодор Попов: Имаме най-високото доверие, след пет дни продължаваме заедно
Тодор Попов: По време на изборите да не замърсяваме публичната среда, а да се конкурираме с идеи и визия за развитието на града
Тодор Попов: Заедно с ремонта на околовръстното ще обособим и нови зони за паркиране
Тодор Попов: Очакват ни още предизвикателства, заедно ще се справим. Да ни закрилят Светите равноапостоли Константин и Елена!
Тодор Попов: Само заедно можем да постигнем онова, което искаме, да браним и отстояваме постигнатото
Тодор Попов:Положихме много усилия, извървяхме дълъг път и заедно ще прережем лентата на новото депо
Тодор Попов: Всеки един трябва да направи своите изводи какво ни каза избирателят и да продължим да работим заедно
Общинската избирателна комисия започна подготовката за изборите в Ивайло на 7 октомвриТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6561 сек., 1.5855 от тях за заявки.