RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Тодор Попов: Един кмет трябва да обединява хората, не да ги разделя


Тодор Попов

Уважаеми съграждани,

в края на тази предизборна кампания искам да споделя с вас с какво се различаваме ние от всички останали, сега и през годините. Защото това трябва да се знае.

Първо, аз и целият ми екип говорим с делата си, всички други говорят с устата си. В живота много важно е какво казваш, но много по-важно е какво вършиш.

И второто нещо, което ни различава – аз съм 20 години вече в местното самоуправление, но никога не съм си позволил да кажа публично или не една лоша дума за някой друг. Да си спомняте някой да съм оплюл, да съм унизил, да съм говорил глупости за него? Да имам поведение различно от това, което трябва да има един кмет? Да оплювам опонентите си? Един кмет трябва да обединява хората, а не да ги разделя. Сегашната кампания не е по-различна от предишните,  просто е копи-пейст. Всички се занимават с Тодор Попов и обясняват на хората какъв крадец съм, как ще фалира Общината. Откога започнаха да разбират тези хора от местно самоуправление? На някои от тях кракът не е стъпвал в Общината. Това са сериозни неща. Никой с това не е печелил.

За нас най-важното е не кой какъв е. Всеки си носи глава на раменете и след това си носи последиците от своите решения. В тази кампания, за разлика от всички останали,  нищо няма да забравя и нищо няма да простя след това, защото не може толкова години някой да си прави тъпи пиари върху името ми. Стига толкова! Това най-малкото е некоректно.

Нас ни интересува единствено и само развитието на града ни. Това сме презентирали през тези години. И не само сме го презентирали, а и сме го направили. Защото зад всеки един успех стои много труд, упоритост, работа, постоянство и усилия. Представяли ли сме си, че софиянци и пловдивчани ще идват да почиват на Острова, което в момента е безспорен факт. Нищо не се случва случайно в живота. Кога сме си мислели, че ще постигнем всички тези неща – в спорта, в културата, във всичко. В това да се гордеем с децата ни. Започнахме да берем плодовете на всичко това. Това дава друго самочувствие на хората, друго желание за изява, чувство за успешност на всеки един. Продължаваме да си променяме манталитета.

Моята основна задача през следващите 4 години е ние да станем още по-успешни като местна общност, да имаме още по-голям мащаб, да си преследваме мечтите и да ги реализираме. Да създаваме нови модели на поведение у младите хора, защото това е супер важно. Аз искам от тук нататък за Пазарджик да се говори като за града с най-много културни традиции и прояви, като за най-спортния град, като за най-умния град. Това искам да се случва, това искам да налагаме като форма и рамка за развитието на всички нас. Мрънкачи винаги ще има, то без такива не може.

За мен е важно и на тези избори да спечеля на своя страна активните, умните, работливите, отговорните и възпитаните хора. Те са моите хора!  На останалите: Късмет в живота!.

ТОДОР ПОПОВ


kupuvaneto.jpg

Тази страница е видяна: 5010

 Публикувано от: pamedia на Friday 25 October 2019 - 14:07:42

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Тодор Попов: Всеки един трябва да направи своите изводи какво ни каза избирателят и да продължим да работим заедно
Т. Попов: Ние трябва да свикнем да живеем с мисълта, че хората правят и добри дела
Нов регистър ще обединява информацията за хората с увреждания в България
Тодор Попов: Избори се печелят с доверието на хората, не с омраза
Тодор Попов: Независимостта трябва да се празнува. Тя не е даденост!
Тодор Попов: Започваме реновиране и на Градската градина, за да отговорим на очакванията на хората
Тодор Попов: За санирането на панелките трябва да предложим работещо решение
Библиотека „Н. Фурнаджиев” обединява обединява в една информационна система сайтовете на читалищата в региона
Тодор Попов: Искам да показваме хубавите неща в Пазарджик и да стимулираме хората, които ги правят
Тодор Попов: Стимулираме добрия пример и сме убедени, че физическата среда променя манталитета на хоратаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.8977 сек., 1.8087 от тях за заявки.