RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
„Ариете логистикс“ изгради първи етап от логистичната си база в Пазарджик на общо 82 декара
Тодор Попов
   

Българската компания „Ариете логистикс“,  част от международната „Ариете Груп“, която вече 6 години работи успешно на българския и международния пазар в областта на автомобилната логистика, откри днес, 16 октомври 2019, първия етап от логистичната си база в Пазарджик. Тя е на обща площ от 82 декара. Теренът е закупен от компанията през 2018 г. Първият етап от проекта е вече завършен и включва над 5 хиляди кв. м. сгради за складово-производствени нужди, където ще работят над 400 човека.

Днес беше даден старт и на строителството на втория етап от логистичния център на над 7 хил. кв.м. Фирмата планира да разшири базата си в Пазарджик до 42 хиляди кв.м. застроени площи, в които ще работят над 1000 души.

Ръководителят на компанията Петър Зарев благодари на кмета Тодор Попов, който беше официален гост на откриването:

„Искам да изкажа специална благодарност на кмета на Община Пазарджик г-н Тодор Попов за това, че ни уважи и за това, че откакто сме дошли в общината, не сме имали никакви проблеми. От неговия екип сме получавали винаги съдействие, помагали са във всичко, свързано с административните решения, издаването на документации и т.н. Искам да благодаря и на строителната фирма „Томов трейд“ за това, че винаги спазват сроковете и работят много добре. И в общи линии мога да кажа, че до момента в общината не сме имали никакви проблеми и очакваме и занапред да бъде по същия начин“. 

„Хората искат и идват в Пазарджик, защото мястото е добро, срещат подкрепа на всички техни усилия в това бързо да построят, направят и да започнат да работят. Днес сме свидетели как надграждаме това, което през годините устойчиво правихме - това да създаваме и да привличаме нови работни места“, заяви Тодор Попов при откриването на новата логистична база. „Пазарджик се развива трайно и устойчиво не само в социален, културен и спортен аспект. Пазарджик върви с бързи крачки към това да стане изключително интересен център по отношение и на логистиката. Ние ще продължим да се развиваме, защото мястото ни е добро, хората ни са добри, възможностите, които дава нашият регион, са добри, ние сме позитивни, работливи, отговорни и възпитани хора, затова ще продължим заедно да се развиваме. Горд съм, че днес откриваме първите 5 хиляди квадрата и стартираме следващите 7 хиляди, които съм убеден, че скоро ще бъдат завършени, за да може да се случат всички полезни неща, които очакваме“, заяви още Тодор Попов. Той заедно с управителя на „Ариете логистикс“ Петър Зарев и ръководителят на фирмата изпълнител „Томов трейд“ Георги Томов отрязаха лентата на първия етап от логистичната база и направиха първа копка на втората част от проекта.


  
Тодор ПоповТодор ПоповТодор ПоповТодор Попов  
  Тодор Попов
 
 


Тази страница е видяна: 3341

 Публикувано от: pamedia на Wednesday 16 October 2019 - 13:42:24

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
„Ариете Логистикс“ ще открие втората си база в Пазарджик
„Ариете Логистик“ ще изгради в Пазарджик складове върху 42 хил. кв. м. площ
„Рьофикс“ ще използва земеделски път за камионите си и ще изгради „зелен пояс“ около производствената си база в Септември
Общо 87 деца се отглеждат в приемни семейства в региона. Предстои втори етап от проекта „Приеми ме 2015“
Два стрийт фитнеса ще изгради Община Пазарджик
Община Пазарджик ще иска и останалите 120 декара от казармата
Пазарджик получава 50 декара от казармата, обеща премиерът
Гробищният парк на Пазарджик свършва, отчуждават нови 26 декара за разширението му
РАИС откри втората си производствена база в Пазарджик
Фирма РАИС започна строителството на нова производствена база в ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5935 сек., 1.5046 от тях за заявки.