RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Започна гласуването за носител на Златния знак на Младежки дом Пазарджик за 2018 година. Номинациите са три
zl_znak2018.jpg

Днес от 10:00 ч. започна гласуването за номинираните личности, които са допринесли с дейността си за престижа и развитието на Младежки дом – Пазарджик през 2018 г.


Гласуването ще се извърши онлайн в периода от 10.00 часа на 18 март до 10.00 часа на  28 март на сайта на Младежки дом Пазарджик www.mdompazardjik.com . Връчването на знака ще стане на церемония по време на Международния младежки театрален фестивал „Океан от любов“.

Ето и номинациите:

Даниела Якимова – доброволец на Младежки дом Пазарджик. Работи активно за подготовката и реализацията на инициативи, форуми, фестивали, конкурси и културни прояви. Сътрудник на Форти радио. Записва за радиото реклами и промоклипове. Един от създателите и реализатори на предаването „Цветно“ по Форти телевизия. Танцьор в ПТС „Чудесия“.

Михаил Тодоров – дърворезбар. Член на Задругата на майсторите. Дългогодишен ръководител на Школата по дърворезба към Младежки дом Пазарджик. Работи безвъзмездно за съхраняване традициите и развитието на дърворезбарското изкуство и интериорното обновяване на Дома в стила на Дебърската дърворезбена школа. Подготвя начинаещи дърворезбари и помага на напредналите за усъвършенстване и по-нататъшно реализация. Носител на Наградата на Община Пазарджик за ярки постижения в областта на изкуството и културата в раздел „Приложно/изобразително изкуство“.

Ина Хичева – художник. Автор на всички рекламни материали на Младежки дом Пазарджик през последните 10 години. Създател на запазените знаци на Музикална академия „Нота по нота“, Младежки театрален фестивал „Океан от любов“, Екоцентрика – форум за култура и екологично образование, ПТС „Чавдар“ и ПТА „Албена“, Форти медия, Проект SPEAKGREEN и Проект „Реката“. Автор на графичния дизайн на сайта на Младежки дом Пазарджик и сайта на Младежки информационно-консултантски център Пазарджик.

Носители на знака в предходните години: Таня Димитрова, Стоян Караджов, Спас Крайнин, Нишан Бъздигян, Станимир Стоилов и Александра Кисовска.


Тази страница е видяна: 3469

 Публикувано от: pamedia на Monday 18 March 2019 - 10:25:11

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Александра Кисовска е новият носител на Златния знак на Младежки дом Пазарджик
В ПГСА ЗАПОЧНА НОВАТА УЧЕБНА 2017-2018 ГОДИНА
Яко Яков е новият носител на почетния знак на Стрелча
Двама журналисти, художник и преподавател са номинирани за Златен знак на Младежки дом - Пазарджик
РАИС е носител на почетния знак на БСК за роботизирани комплекси с металорежещи машини
Танцов състав „Чудесия“ е първият носител на Почетния знак на Младежкия дом
Започна гласуването за street style фотограф Мария Баракова - Радева и стайлър на годината. Да ги подкрепим!
Ръководителят на ПТС "Чавдар", журналисти, доброволци и учители са номинираните за Златен знак на Младежки дом – Пазарджик
Силвестър Геров Шарков е първото бебе в Пазарджик за 2018 година
Младежки дом – Пазарджик ще обяви победителите в конкурсите за фантастичен разказ и фантастичен комикс на "Булгакон 2018"Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.6768 сек., 1.5717 от тях за заявки.