RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Проверяваме онлайн хонорарите си за 2017 година
 
Пазарджик
От днес физическите лица могат да проверят в сайта на НАП дали за тях има подадени данни от предприятия и от самоосигуряващи се лица за изплащани доходи, различни от тези по трудов договор, като например хонорари. Така гражданите ще могат да проверят и попълнят коректно годишните си декларации за облагане на доходите. Е-услугата „Справка за изплатени доходи (различни от трудови) на физически лица“ е достъпна чрез Портала на НАП за електронни услуги - https://inetdec.nra.bg/, с ПИК или електронен подпис. Е-услугата предоставя информация също за вида и размера на изплатения доход, както и за удържания данък.
От НАП напомнят, че срокът за подаването на декларациите за облагане на доходите от 2017 г. изтича на 30 април 2018 г., като дотогава трябва да се плати и посоченият в тях данък за довнасяне. Най-бързо и лесно декларациите се подават онлайн с ПИК или електронен подпис. Статистиката от подадените до този момент подоходни декларации на физическите лица сочи, че всяка втора е подадена по електронен път.
Информация за попълване и подаване на данъчни и осигурителни декларации и внасяне на суми към бюджета може да се получи на телефона на НАП 0700 18 700 на цената на градски разговор или в сайта на НАП www.nap.bg. 


Тази страница е видяна: 908

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 27 March 2018 - 15:35:59

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Данъчните пускат днес онлайн семинар за промените в данъчното законодателство през 2017 г.
Стартира онлайн гласуване за Спортист на Пазарджик за 2020 година
В ПГСА ЗАПОЧНА НОВАТА УЧЕБНА 2017-2018 ГОДИНА
ИГА реализира проект „Готови за училище 2016-2017 г.” за трета поредна година
ОДК кани гражданите на концерт за откриването на новата учебна 2016/2017 година
Валидността на годишните винетки за 2017 г. е до 31 януари 2018 г. Новите важат от датата на закупуване за срок от година.
Новата 2017 година да бъде мирна, плодородна и изпълнена с грижа за ближния, е пожеланието на областния ръководител на ГЕРБ Найден Шопов
Шефът на "Местни данъци" Минко Минков е “Финансист – Новатор” за 2017 година
И по интернет проверяваме къде ще гласуваме
Стефка и Иван Караиванови, Ваня Вълкова и Венци Трифонов са носителите на наградата "Сладкопойна чучулига" за 2017 годинаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.3672 сек., 1.2559 от тях за заявки.