RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Oт 19 до 23 февруари включително, водещ пластичен хирург ще извършва консултативни прегледи в „Уни Хоспитал“- Панагюрище
Д-р Христо Шипков, д.м., който работи и специализира във Франция, ще извършва консултативни прегледи в „Уни Хоспитал“ – град Панагюрище. Те ще се провеждат в отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия на болницата, от 19 до 23 февруари включително, с начален час 10:00.

ПазарджикСправки и записвания ще се извършват на регистратурата на болницата и на телефон +359 357 88 581. Пациенти, преминали през консултация и показани за оперативно лечение, ще бъдат включени в оперативната програма на д-р Шипков през месец март, когато хирургът ще оперира в болницата.
 
Д-р Христо Шипков, д.м. е специалист по пластична, реконструктивна и естетична хирургия, с диплома от България и Франция. Той е роден през 1972 г. в град Пловдив. Защитава докторска дисертация през 2003 г. Притежава диплома от Европейския борд по пластична, реконструктивна и естетична хурургия на Европейската Комисия (EBOPRAS www.ebopras.org).
От 15 години д-р Шипков работи и специализира във Франция, а от 2010 година е хирург във втората по големина университетска клиника във Франция към университетската болница в град Лион (Hôpital de la Croix-Rousse). Д-р Шипков работи съвместно с водещи имена в пластичната хирургия (като Prof. Fabienne Braye, Prof. Alain-Ali Mojallal и др.), като е усвоил голяма част от най-модерните методи в реконструкцията на женската гърда, лечението на лицевите аномалии, реконструкция на лицеви дефекти, включително трансплантация на лице, онкопластична хирургия, операции за смяна на пола и много други. Той е автор на над 100 научни публикации  и съавтор в четири учебника.
По настоящем, д-р Шипков чете лекции на студенти и специализианти по пластична хирургия към Факултета по медицина в гр. Лион, Франция (Université Claude Bernard, Lyon, France).


   Тази страница е видяна: 1626

 Публикувано от: pamedia на Thursday 01 February 2018 - 17:33:23

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Безплатни профилактични прегледи в клиниката по съдова хирургия на „Уни Хоспитал“ в Панагюрище от 8 до 12 август
В 14 специализирани имунизационни кабинета ще се извършва ваксинирането в областта, включително в събота и неделя
Известният хирург проф. Кирил Драганов ще преглежда пациенти в „Уни Хоспитал“
Коремен хирург от Бостън гостува в болницата в Панагюрище
Безплатни прегледи и за рак на гърдата в панагюрската МБАЛ „Уни Хоспитал“
Профилактичните прегледи в клиниката по съдова хирургия в „Уни Хоспитал“
Кръводарителска акция на 17 февруари в „Уни Хоспитал“
Безплатни прегледи при кардиолог за постковид синдром организира „Уни Хоспитал”
Профилактични прегледи за рак на белия дроб ще се проведат в МБАЛ „Уни Хоспитал“
Профилактичните прегледи в Клиниката по съдова хирургия на „Уни Хоспитал“ продължаватТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.5114 сек., 1.4206 от тях за заявки.