RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Ученици от XI клас и преподавателят Ана Семерджиева от ПГМЕТ - с награди, грамоти и парични стимули за успехите си

ПГМЕТ, Пазарджик,

Учениците Цветомир Радомиров Узунов и Николай Емилов Тасев  от ХІ В клас, специалност „Системно програмиране“ в Професионална гимназия по механоелектротехника - Пазарджик, бяха наградени от Сдружение "Тракия". Председателят на сдружението Лазар Мушев им връчи парична награда и грамота за постигнат отличен успех и активно участие в извънкласни училищни проекти. Освен отличници, амбициозни и успешни ученици,  те са също изявени спортисти и ангажирани със социални и обществени проекти.
Николай е капитан на отбора по лека атлетика на гимназията,  достигнал до републиканско първенство. Те са с изявени лидерски качества, активно участват в различни клубове и дейности по интереси. Учениците демонстрират завидни познания  и умения в клубовете по „Български език и литература“ и „Млад лидер“. Те са надежди в областта на програмирането, млади специалисти по компютърни системи, участващи в клуб „Мобилни приложения“. Успешно се изявяват като участници в регионалното състезание EuroScola 2017 година. Доброволци са в организационната група на Plus Festival, DesignMix и XVII-та национална среща на младежките и детски съвети и парламенти  в град Пазарджик. Преминали са обучение в чужбина по проект на Erasmus+ и „Организирай. Планирай. Кампанирай.“ - тренинг,  организиран от „Съвет за младежка политика“ в Пазарджик. Цветомир е член и кандидат-президент на "Съвет за младежка политика" в Пазарджик. Николай е преминал начално ниво на обучение по програмиране в SoftUni. Цветомир  е приет с отличен в Tech модула на SoftUn и е организатор на Focus on success или FOS(ФОС). Николай Тасев и Цветомир Узунов са избрани  за знаменосци на училищното знаме на ПГМЕТ за 2017/2018 учебна година.

ПГМЕТ, Пазарджик

Преди броени дни беше отличен и преподавател от ПГМЕТ -  инж. Ана Семерджиева, старши учител по теоретично обучение. Тя получи отличието "Неофит Рилски". То ѝ бе присъдено по повод 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост. Валентина Кайтазова – началник на РУО-Пазарджик, връчи почетното отличие „Неофит Рилски” на педагогически специалисти от област Пазарджик, сред които е и инж. Ана Семерджиева. В момента тя работи по проект „ Твоя час“ с група по интереси, именувана „ Чертане с перспектива “.

Ана Семерджиева

Ежегодните награди „Неофит Рилски“ се присъждат от Министерството на образованието и науката на изявени учители и директори на детски градини, училища и обслужващи звена в сферата на образованието за дългогодишната им цялостна трудова дейност в системата на народната просвета и приноса им в развитието на образователното дело в България. Отличените са номинирани по предложение на учителските колективи, в които работят, или по предложение на социалните партньори.
Тази страница е видяна: 2691

 Публикувано от: pamedia на Monday 29 May 2017 - 14:36:03

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Тримата олимпийци - Ренета Камберова, Николай Байряков и Димитър Кръстанов - с грамоти и парични награди от Община Пазарджик
Парични награди за ученици, включили се в кампанията „Рециклиращо предизвикателство“
С грамоти и ваучери за книги кметът награди успешни ученици от МГ „К. Величков“, ОУ „Хр. Смирненски“ и БЧК
Община Пазарджик ще стимулира активните граждани, спортисти и ученици с предметни и парични награди
Фондацията на Сдружението на предприемачите връчи грамоти и финансови стимули на талантливи деца от Пазарджик
„Клас на месеца” са Vв от ОУ "Свети Климент Охридски" и IXв от ПГМЕТ, ще има и „Клас на годината”
Кметът награди джудист, самбистка и колоезач за успехите им
Отличниците на МГ-то получиха с дипломите си и парични награди
Ученици от от Професионална гимназия по облекло са удостоени с грамоти „За проявено човеколюбие”
Ученици от ПГМЕТ - на виртуална разходка в ЦЕРНТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4931 сек., 1.4063 от тях за заявки.