RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Клуб „Кариера” беше открит в ПГСА – град Пазарджик
 
ПГСАВ ПГСА беше открит клуб „Кариера”. В клуба учениците и учителите  ще могат да обменят идеи и да си сътрудничат. Създаването му е част от дейностите по проект BG05M2OP001-2.001-0001 „Система за кариерно ориентиране в училищното образование“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.

С координирането на проекта са ангажирани инж. Петя Иванова, инж. Недялка Енева - координатор по организиране и координиране на процеса на осигуряване на общата и допълнителната подкрепа за личностно развитие в ПГСА – гр. Пазарджик,   г-н Петър Тасев – учител по немски език.

   Директорът на Центъра за кариерно ориентиране - Наталия Спасова, съобщи на  учениците, че предстоят много интересни и полезни групови занимания и индивидуални обучения, посветени на кариерното ориентиране. На учениците ще бъде оказана пълноценна подкрепа, ще бъде разкрита връзката между личностния потенциал и професионалното направление, в което младите хора да се реализират.

   Инж. Иванова представи свои бивши ученици от випуска на преуспелите – 2000. Сред тях бяха инж. Николай Златанов – геодезист,  инж. Димитър Христосков, също реализирал се като геодезист, строителният техник Рангел Кисов, който също управлява собствена фирма. От този випуск е и авторът на дизайна на новия сайт на гимназията - Александър Мерджанов. Компютърният специалист, който се занимава и с реклама, подчерта, че за успеха е важно постоянството.

Срещите в клуба ще продължат, за да имат младите хора добрият пример пред себе си, да получат квалифицирана помощ и съдействие в кариерното си ориентиране и развитие. Клуб „Кариера“ очаква всички ученици от гимназията.


Тази страница е видяна: 1097

 Публикувано от: pamedia на Sunday 20 November 2016 - 18:34:04

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
В Церово беше открит нов пенсионерски клуб
60 години ПГСА – град Пазарджик
„Обичам природата – и аз участвам” – екологичен проект, реализиран в ПГСА – град Пазарджик
Пазарджик беше обявен за най-стилен град
Отбори на ПГСА – град Пазарджик, спечелиха отличия в регионалния кръг на състезанието „Най-добър млад строител“
Паметник на военните кореспонденти беше открит в Пазарджик
В Пазарджик беше открит паметник на Атанас Буров /видео/
Арменският храм “Сурп Степанос” в Пазарджик беше осветен и открит
Третият в страната паметник на жертвите на комунизма беше открит в Пазарджик
В Деня на народните будители в Пазарджик беше открит паметник на Захари СтояновТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.2918 сек., 1.2414 от тях за заявки.