RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
В първия етап на новата стажантска програма на „Асарел-Медет” се включиха 30 студенти

Стажанти, Панагюрище, За тринадесета поредна година в „Асарел-Медет” АД бе даден старт на стажантската програма на дружеството. На 1 юли с „Добре дошли“ бяха приветствани първите за тази година 30 студенти, които кандидатстваха и бяха одобрени през летните месеци да придобиват нови знания и професионални умения в панагюрската компания.

Стажантите са разпределени в основните  производствени цехове и административни отдели, като в  продължение на един или повече месеци ще бъдат част от екипа на дружеството. Сред тях са студенти от водещи български университети като Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“, Технически университет, Университет за национално и световно стопанство - София, Икономически университет – Варна, Стопанска академия в Свищов и др. През 2016 година  стажантската програма ще протече в два етапа - първият е в периода 1 - 31 юли, а от 1 август в нея ще бъдат включени и други млади и амбициозни студенти.
„Стажантската програма на „Асарел-Медет“ e един от начините рано да идентифицираме талантливите бъдещи професионалисти и да подпомогнем тяхното израстване. Тя е насочена към студенти, желаещи да приложат наученото на практика и амбицирани да успеят. Програмата дава шанс на младежите да открият силните си страни и да положат основите на успешна кариера. Стажът в „Асарел-Медет“ е максимално полезен за младежите. Стажантите имат шанс да се запознаят с реалната работна среда, правилата и атмосферата във водеща минна компания”, коментира след старта на първия етап изпълнителният директор на „Асарел-Медет” АД инж. Делчо Николов .
Ежегодно желаещите да се включат в стажантската програма на компанията нарастват. Показателен за това е фактът, че по време на форума „Дни на кариерата”, проведен  в началото на 2016 г., повече от 500 млади хора са проявили интерес към щанда на дружеството и са получили презентационни материали за условията и регламента за участие. В досегашните дванадесет издания на Програмата са взели участие над 500 стажанти, като повече от 100 вече са част от екипа на дружеството, информират още от отдел „Персонал”.Тази страница е видяна: 907

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 12 July 2016 - 13:28:50

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
„Асарел-Медет“ АД стартира първия етап от лятната си стажантска програма
В тазгодишната стажантска програма на „Асарел-Медет“ участват 39 студенти от различни специалности
54 студенти изкараха стажа си в "Асарел-Медет", 92% искат да започнат работа там
„Асарел-Медет” АД получи първия сертификат по стандарта за устойчиво развитие на минерално-суровинната индустрия
За дванадесета поредна година стартира стажантската програма на „Асарел-Медет”
Сериозен интерес към стажантската програма на „Асарел-Медет” АД в Националните дни на кариерата
EVN България обяви условията за участие в стажантска програма „Младежи с бъдеще”
И цената на медта се срина, "Асарел-Медет" мина към антикризисна програма
По програма за насърчаване на младежката заетост в "Асарел-Медет" ще бъдат разкрити 2 работни места
Поляк спечели първия етап от Международната колоездачна обиколката на БългарияТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.4840 сек., 1.3864 от тях за заявки.