RSS емисии 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Това е архивен сайт на PA media.
Актуалният сайт е на адрес: pa-media.net
Областният: За всички, които още не са разбрали: Изборите свършиха! Сега имаме само една кауза - Пазарджик!

ПазарджикСлед церемонията по полагане на клетва на първото заседание на Общински съвет Пазарджик, областният управител н Трендафил Величков се обърна към новоизбраните съветници и кметове:

На всички, които положихте клетва, подписахте клетвените листове, вашият мандат за почва да тече точно в тази минута - 11.40, честито!
Вие сте хората, на които нашата община ще разчита, вие сте хората, които ще взимате решения.Имам само 2 новини за вас:едната новина, за тези, които не са разбрали още, е, че изборите свършиха, което означава, че от тук нататък всички вие, смея да твърдя всички ние, имаме  само една водеща партия, само една кауза и тя е Пазарджик.
Надявам се всички да работим заедно за това. Ще се радвам, ако в този мандат, в който вие встъпвате, от това място, от тази трибуна в Общинския съвет можем да чуваме, че се говори повече за икономика, повече за бизнес, повече за туризъм. Да чуваме, че добре усвояваме европейските средства, нещо, което се надявам и знам, че ще стане. Да чуваме, че от "Региони в растеж", тези прословути до 20% ще отиват  в населените места, нещо, което трябва да стане в този програмен период.
Аз мога да поема пред вас един ангажимент - всичко, което зависи от мен като областен управител и като човек, ще направя да бъде във ваша помощ: помощ на кмета на община Пазарджик г-н Попов, помощ на Общинския съвет, помощ на кметовете на населените места.
Пред Пазарджик има много предизвикателства, обещанията, които ние всички дадохме в тази предизборна кампания, сега е време да ги изпълняваме. Аз ви общавам, че като представител на Българската държава ще направя всичко възможно да се случат някои от най-важните проекти за община Пазарджик, които бяха залегнали във всички предизборни платформи, които надявам се, вече са следизборни. Обещавам, че ще направя всичко възможно да се случи околовръстният път, регионалното депо за отпадъци, ВиК цикълът и ВиК реформата, която е в областта и града и всичко, което зависи от Българската държава.
Знам, че вие сте честни и отговорни хора и приемате насериозно мисията, с която са ви натоварили нашите съграждани. Искам да ви пожелая преди всичко на Вас и на Вашите семейства да сте здрави, да имате един ползотворен мандат и когато след 4 години, живот и здраве, пак сме в тази зала, вие с гордо вдигната глава да кажете:"Дойдох, видях, направих и оставих след себе си!"

В заключение Трендафил Величков пожела на всички успешен мандат.

Гости на тържествената церемония в Пазарджик бяха народният представител Христо Тодоров и омбудсманът на Пазарджик Иван Димитров.


Тази страница е видяна: 1542

 Публикувано от: pamedia на Tuesday 10 November 2015 - 13:44:44

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Депутатът Бойка Маринска: Ще имаме приемни дни във всички общини в Пазарджишка област
Илияна Йотова: С АБВ имаме сериозни политически различия, не само в листите
Опасност от аквапланинг, 4 катастрофи на магистралата в района на 66-ти километър до сега само днес
Областният: При най-стегната организация нов мост може да имаме към края на годината. Това е тъжната истина /видео/
Само за една нощ в Пазарджик и селата на общината са заловени 12 пияни шофьори
Тодор Попов: Да гледаме в една посока за важните и отговорни неща, които предстоят на Пазарджик
Само една фирма е подала оферта за надзора на ремонта на гарата в Пазарджик
Хари Хараламбиев:Всички мои приятели, които ми гостуват, са възхитени от Пазарджик
Иво Христов: Нова политическа ситуация ще има само ако БСП победи на изборите
Изборите за кмет на Бошуля са тази неделя, само ГЕРБ и БСП имат кандидатиТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 1.7875 сек., 1.6962 от тях за заявки.