Новина: Трендафил Величков и кандидатите за общински съветници от ПП АБВ изслушаха проблемите на гражданите в централна градска част и на градския пазар
(Категория: Избори)
Публикувано от pamedia
Tuesday 13 October 2015 - 18:51:28


Трендафил Величков, Пазарджик, Кандидатът за кмет на община Пазарджик Трендафил Величков, придружен от кандидатите за общински съветници Атанас Шопов, Тодор Пройчев и Ангел Минков, се срещнаха с производители, търговци и граждани на градският пазар в Пазарджик. Трендафил Величков увери търговците, че той и екипът му ще полажат максимални усилия пазарджишкият пазар да се превърне в едно наистина привлекателно място за продавачи и купувачи.
След разходката по пазара кандидатите продължиха по централната градска част, където в лични среши и контакти с хората изслушаха техните проблеми и раздадоха специалния  брой на вестник „АБВ ЗА ПАЗАРДЖИК”. В него са включени предизборната платформа на ПП АБВ Пазарджик, както и две интервюта с г-н Величков и третия в листата Тодор Пройчев. Във вестника още може да намерите анализ относно активността на младите, правен от експерти  на партията, съобщиха от предизборния щаб.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.9798 )


Време за изпълнение: 0.0566 сек., 0.0106 от тях за заявки.