Новина: Кампанията на кандидата на БСП за кмет на Община Пазарджик Стоян Парпулов стартира със среща с избиратели в село Добровница
(Категория: Избори)
Публикувано от pamedia
Friday 25 September 2015 - 16:02:16


БСП Пазарджик, С гостуване в село Добровница кандидатът за кмет на община Пазарджик от БСП Стоян Парпулов даде старт на предизборната си кампания. Наводненията при всеки дъжд, лошото състояние на улиците и здравните грижи бяха сред основните проблеми, които жителите на селото споделиха. Домакин на събитието беше досегашният кмет на селото Гурко Митев, издигнат като кандидат на БСП и в настоящата кампания. При жителите на селото бяха и кандидатите за общински съветници Илко Савов и Атанас Павлов. Кандидатите отидоха при хората от селото и просто седнаха редом с тях и ги изслушаха. Ние си поставяме чисто човешки цели, каза кандидатът за кмет Стоян Парпулов – по-високи доходи, работни места, за което програмата ни предвижда възможности със създаването на общински предприятия.


„Сега акцентът на Общината са градинки, паркове и централната част на Пазарджик, а тук виждаме разбит път, проблеми с наводнения при валежи (Треперим при всеки дъжд, хора!, се чу от жителите на Добровница). По отношение лошото състояние на пътищата Парпулов коментира, че това зависи от общинския кмет, който обаче е задраскал Добровница от картата на общината. Тук влиза и изграждането на канализационната мрежа, което е стопирано през последните 8 години. Той подчерта тежката обстановка в БСП Пазарджикобщината, факта че много хора са я напуснали, а конкретно за Добровница – разбитите пътища, проблемът с наводняването при всеки дъжд, здравните грижи. Заложили сме в програмата си във всяко село в община Пазарджик да има медицинско лице и аптека, каза Парпулов, при което добровничани напомниха, че сега им се налага за един преглед, рецепта или лекарство да пътуват до Пазарджик, а някои от тях са трудноподвижни. Липсата на място за игри за децата, споделиха по-младите. Всички пожелаха възраждане на съществувалата преди години певческа група. На срещата беше подчертано също, че силното представителство на БСП в Общинския съвет, от когото зависят решенията, е важно, за да се спре безхаберието по отношение на селото.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ 
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.9686 )


Време за изпълнение: 0.0767 сек., 0.0148 от тях за заявки.