Новина: Първа открита приемна по национална кампания "Да създадем заедно България 2020"
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
Wednesday 18 March 2015 - 17:48:42


ОИЦ Пазарджик, В Община Септември днес се проведе първата открита приемна в Пазарджишка област от стартиралата националната информационна кампания за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, посветена на новите оперативни програми за периода 2014-2020 г.  Кампанията е под надслов „Да създадем заедно България 2020" и ще премине в два основни етапа.В първия етап екипите на всички 27 областни информационни центъра ще посетят общините в страната, където чрез открити приемни ще потърсят мнението на гражданите какво искат да променят в своето населено място с европейските средства за периода до 2020 г. Предложенията на участниците ще се събират чрез специално разработена анкетна карта, в която те могат накратко да опишат своите виждания за развитие на селото, града, региона.
Втората фаза на инициативата ще се състои през втората половина на м. април, след като бъдат анализирани резултатите от допитването и определени най-често срещаните предложения. Кампанията ще приключи със серия специални събития във всички 27 областни града в Деня на Европа - 9-ти май.
Екипът на ОИЦ – Пазарджик ще организира открита приемна на 23 март 2015 г. и в най-новата община в България – Община Сърница.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.8491 )


Време за изпълнение: 0.0936 сек., 0.0128 от тях за заявки.