Новина: Поредните катастрофи край Фазанарията и на разклона за с.Говедаре пратиха 4 в болница
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
Monday 12 December 2011 - 12:31:49


Около 2.00 часа след полунощ в неделя на пътя от Пазарджик за село Юнаците, на около 300 метра след разклона за комплекс „Фазанарията”, 24-годишният Д.Щ. от септемврийското село Ковачево загубил управление над „Опел Вектра”. Колата напуснала пътното платно и се преобърнала в напоителен канал. 


канал. В резултат на това водачът и пътуващият до него Н.М.-33г. от същото село са настанени в областната болница с множество фрактури и наранявания.
Насрещен удар е причина  за катастрофата, станала вчера около 11.30ч. на пътя Пазарджик-Пловдив, на разклона за село Говедаре. Движейки се по посока за областния център 35-годишен мъж от Пловдив се блъснал с „Ауди”-то си в насрещно движещ се „Форд”. Негов водач е пазарджиклията И.Н. на 58 години. Равносметката от сблъсъка е счупени рамо и няколко ребра на И.Н., а 50-годишната му съпруга е със сходни травматични увреждания. И двамата са настанени за лечение, без опасност за живота. На всички местопроизшествия са извършени огледи от дежурни групи на РУП-Пазарджик, водят се дознания.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.845 )


Време за изпълнение: 0.0840 сек., 0.0138 от тях за заявки.