Новина: Каруцар е загинал при катастрофа снощи. Каруцата му била без светлини
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
Thursday 05 February 2015 - 13:31:41


Тежък пътен инцидент е станал снощи около 20 часа на пътя между селата Братаница и Ветрен дол, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пазарджик. 35-годишният Т.К. от Велинград блъснал с микробус «Форд» движещата се пред него необозначена със светлини и светлоотразители каруца.


В резултат на удара е починал водачът на конския впряг Й.П.- на 38г. от село Ветрен дол. Синът му - на 15 години, е транспортиран от екип на «Спешна помощ» в МБАЛ-Пазарджик, където е прегледан. За радост, момчето е без сериозни травми и наранявания. Алкохолната проба на шофьора на буса  е отрицателна.
От Полицията съобщават и за още един инцидент. Около 06.30ч. вчера на пътя между Септември и съседното село Варвара 25-годишната И.Т. от село Калугерово, движейки се с несъобразена скорост, настигнала и блъснала мотопед «Кавазаки». Неговият водач - А.Г.- на 47г., от село Симеоновец е транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на левия крак. Екип на «Пътна полиция» тествал младата жена с «дрегер», като пробата е отрицателна. Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.8247 )


Време за изпълнение: 0.0786 сек., 0.0162 от тях за заявки.