Новина: В Стрелча прерязаха лентата на нов закрит басейн с размери 10х18м
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
Tuesday 20 January 2015 - 18:10:12


Басейн в Стрелча, В присъствието на много жители и гости в Стрелча бе открит  нов покрит басейн с размери 10x18м. Басейнът е част от проект за многофункционален балнеоложки комплекс.


Басейн в Стрелча„Изключително съм горд днес да открием това уникално съоръжение. Закритият плувен басейн в нашия град бе само мечта за много мои предшественици. Радвам се, че днес това вече е реалност и това стана по време на нашия мандат. Костваше много усилия за финализирането на проекта, но днес басейнът вече е факт.” Това каза при откриването кметът на община Стрелча Иван Евстатиев.
Това е обект с изключителна социална значимост за гр.Стрелча и се реализира по идея на кмета на Община Стрелча д-р по право Иван Евстатиев, след спечелен проект по Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите”. Изпълнител на обекта е ОБЕДИНЕНИЕ ПРИМА ДЗЗД с участници ПРИМА БИЛД ООД и ПБЛ ООД.
На откриването присъства заместник областният управител Стефан Мирев, председателят на Общински съвет - Стрелча Мариана Няголова, общински съветници, представители на фирмите изпълнители, жители и гости на града.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.8166 )


Време за изпълнение: 0.0494 сек., 0.0118 от тях за заявки.