Новина: „Пътуващото лятно кино“ в понеделник ще е на площада в Стрелча, Мтел осигурява безплатни пуканки
(Категория: Интересно)
Публикувано от pamedia
Friday 11 July 2014 - 11:19:59


Стрелча Площад„Пътуващото лятно кино“ на БНТ1 пристига с подкрепата на Мтел в Стрелча на 14 юли, съобщават организаторите. В понеделник жителите и гостите на града ще могат да се насладят на филма „Маймуни през зимата” и да прекарат една вълнуваща филмова вечер под звездите. Началният час на прожекцията е 20:30 чaса, а мястото е площад „Дружба”.За всички, които са решили да прекарат вечерта си на открито и с приятен филм, ще има изненада от Мтел  - безплатни пуканки за всеки зрител.

 „Пътуващото лятно кино“ на БНТ1 ще обиколи 23 града в цялата страна. Старт на кампанията бе даден на 3-ти юли в София, а финалът е планиран за 31 юли в гр. Малко Търново. Тази година проектът се провежда под мотото „25 години свободна България“. Основните филми, които зрителите могат да видят в киното под звездите, са „Дзифт”, „Кецове”, „Аве”, „Тилт”, „Мила от Марс”и „Подслон”. Селекцията от филми е посветена на  годишнината от началото на българския преход към демокрация. Успоредно с тази селекция,  са предвидени и две паралелни програми. Първата от тях е „Златната класика”, в която са незабравимите „Деца играят вън”, „Комитски времена”, „Баш майстора”, „Опасен чар” и „Баща ми бояджията”.

В другата селекция са документалните заглавия на БНТ – „Стоичков”, „Златното сърце на София”, посветен на 90-годишнината на храм-паметника „Св. Александър Невски”, „Гласът, който моли Бога за България”, в памет на големия Борис Христов и други.

Мтел подкрепя проекта „Пътуващо лятно кино“ на БНТ като част от цялостната си социално отговорна политика. Чрез подкрепата си на редица стойностни проекти и инициативи в областта на изкуството телекомът цели да покаже отношението си към обществото и да допринесе за неговото развитие.

 Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.7211 )


Време за изпълнение: 0.1230 сек., 0.0153 от тях за заявки.