Новина: Проливният дъжд извади екипите на Пожарната, спасителите ловиха и змия в библиотечен двор
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
Tuesday 27 May 2014 - 11:47:22


Пожарната в Пазарджик при наводнение, Множество сигнали за наводнени избени помещения на обществени и жилищни сгради в резултат на проливния дъжд са получени вчера в Областното управление на пожарна безопасност и защита на населението - Пазарджик. Освен с последствията от дъжда, спасителите е трябвало  да се справят и с неканено влечуго. Екипите са се отзовали на сигнал за змия в двора на библиотеката в пазарджишкото село Добровница. Животното е хванато и пуснато в естествената му среда.Екипи от пожарникари и спасители са отводнили котелни помещения на плувния басейн и МБАЛ-Пазарджик. Служителите са оказали помощ на десетки граждани с наводнени мазета в жилищни блокове и кооперации в Пазарджик. Изтеглени са шест леки автомобила, закъсали по улиците на града.
Екип на РСПБЗН-Пещера е оказал съдействие при леко пътно-транспортно произшествие с лек автомобил на пътя между село Капитан Димитриево и Пазарджик.

На снимката: Един от обектите, на които се отзоваха пожарните екипи - на кръстовището на "Завоя на Черна" и "Булаир"Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.7005 )


Време за изпълнение: 0.0448 сек., 0.0081 от тях за заявки.