Новина: Кандидатът за евродепутат Стефан Шилев и народни представители от ГЕРБ участваха в тържествата в Брацигово
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
Monday 12 May 2014 - 10:34:27


Брацигово„Това, което направиха преди 138 години участниците в Априлското въстание, е повод да се замислим върху настоящето и да погледнем в бъдещето с надежда, гордост и задължение към тях и към нашите деца.“ С тези думи деветият в листата на ГЕРБ за Европейски парламент започна тържественото си слово по време на честванията в Брацигово на Априлското въстание.


Стефан Шилев бе придружаван от народните представители от 13 пазарджишки многомандатен район- д-р Дончо Баксанов, Гинче Караминова и Христо Калоянов. В приветственото си слово Стефан Шилев каза още: „Днес е моментът , в който трябва да бъдем отговорни към бъдещето, защото сме взели нашата земя от децата си и им оставяме една разрушена държава с дългове, които трябва да изплащат, с тъжни бащи и майки , защото вече една година държавата ни върви надолу с популизъм, лъжи и празни обещания. За да успеем да преодолеем този тежък за всички българи момент, трябва да помним делото на априлци, да мислим за децата си и на 25 май да гласуваме отговорно.“
Стефан Шилев, д-р Дончо Баксанов, Гинче Караминова и Христо Калоянов присъстваха на възстановката на събитията, случили се междиу 1 и 8 май през далечната 1876 година. Автори и участници на спектакъла са доброволци от Брацигово и национален клуб „Родолюбие“. Те се поклониха и поднесоха цветя пред паметника на Брациговогеройски загиналия Васил Петлешков и участваха в тържествената заря –проверка в центъра на Брацигово.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.6885 )


Време за изпълнение: 0.0850 сек., 0.0160 от тях за заявки.