Новина: Благо Солов откри името си в подписка за регистрация на партия, ще подава жалба
(Категория: @)
Публикувано от pamedia
Tuesday 15 April 2014 - 13:00:49


Благо СоловБизнесменът Благо Солов, собственик и управител на веригата мебелни магазини ЯВОР, изненадващо откри тази сутрин, че името му фигурира в подписка за регистрацията на политическа партия „Съюз на комунистите в България“. На страница 110, ред 2145, някой грижовно е записал името и ЕГН-то му и е положил подписа си вместо него, за което Благо Солов обяви във Фейсбук, че ще подаде жалба.


Благо Солов настоява името му да бъде заличено от тази подписка. Смята да се обърне и към прокуратурата.

Това не е единствения случай, но е някак много нагло да откраднеш самоличността на публична и известна личност. Благо Солов съветва всички, които открият, че са се подписали за регистрацията на някоя партия, а в действителност не са давали съгласието си и не са положили подписа си, да подадат жалба, както той ще направи. Дори и да няма съдебно преследване за такова нарушение, има вероятност регистрацията на някоя партия да отпадне, ако се окажат много жалбите от "подписали се".

Ако искате да проверите дали няма да се окажете в нечия подписка, използвайте линка: https://www.cik.bg/reg_podpiski?Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.6747 )


Време за изпълнение: 0.0776 сек., 0.0134 от тях за заявки.