Новина: Проф. Минеков кани на среща-дискусия на тема „ПРОЕКТ НАЦИОНАЛНА КУЛТУРА НА ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ”
(Категория: Избори 2013)
Публикувано от pamedia
Monday 06 May 2013 - 20:10:18


От 18.00 ч. утре, 7 май, в заседателната зала на гранд хотел „Хебър” в Пазарджик ще се състои среща-дискусия на тема „ПРОЕКТ НАЦИОНАЛНА КУЛТУРА НА ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ”. Тя е организирана от водача на листата на партията на Миглена Кунева в 13 МИР Пазарджик проф. Велислав Минеков.
Проф. Минеков е син на известния български скулптор Величко Минеков, автор на Мемориала "Априлци" в Панагюрище. Велислав Минеков  завършва Националната художествена академия в класа на проф. Димитър Даскалов, специалност скулптура. След дипломирането си специализира металодизайн в Хамбург.
Като творец се занимава предимно с пластика и металодизайн. Участвал е в множество конкурси за скулптура и международни симпозиуми. Има самостоятелни изложби в Турция и Германия. Има 18 спечели конкурса в различни държави по целия свят. Председател е на Контролния съвет на Съюза на българските художници, член е на Съюза на професионалните художници в Германия и Почетен член на Европейския център за скулптура и реставрация в камък, Германия.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.4677 )


Време за изпълнение: 0.1114 сек., 0.0242 от тях за заявки.