Новина: Искра Михайлова, кандидат за народен представител от листата на ДПС за 13 МИР Пазарджик поведе най-дългото женско хоро във Велинград
(Категория: Избори 2013)
Публикувано от pamedia
Saturday 04 May 2013 - 16:00:04


Искра Михайлова - хоро1000 жени от  област Пазарджик завиха най-дългото  женско хоро във Велинград.  Поведе го Искра Михайлова,  кандидат за народен представител от листата на ДПС за 13 МИР Пазарджик. Дамите се отзоваха на поканата на водача на листа Делян Пеевски за среща в „Родопско село“ в Спа столицата на Балканите.


Искра МихайловаНа нас жените се крепят домовете ни, отредено ни е да създаваме семейство, да отглеждаме децата и да възпитаме личности, поздрави Иска Михайлова. Каузата на ДПС е: Всички хора са равни, имат право да живеят като равни и да се трудят като равни, допълни тя. Искаме вашата подкрепа, за да победим тези, които ни разединяват. Да бъдем заедно и на 12 май с номер 40 в бюлетината. Тук с мен е и моето семейство, двамата ми сина. И аз съм майка и като вас искам децата ми да останат да живеят и да се реализират тук, в свободна и сигурна България. Подкрепете ме!, се обърна към жените Искра Михайлова и изправи залата на крака.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.4669 )


Време за изпълнение: 0.1018 сек., 0.0224 от тях за заявки.