Новина: В четвъртък шествието ще тръгва от Гимназията, а в неделя - от острова
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
Tuesday 19 February 2013 - 16:09:16


Организаторите на протестите в Пазарджик потвърдиха, че ще продължат, въпреки обещаните и предприети мерки от кабинета Борисов.


От четвъртък до събота ще има вечерни шествия, а в неделя ще е по обед. 

В четвъртък,петък и събота отправната точка ще е  градинката пред Гимназия „Иван Сергеевич Аксаков”,
а шествието е планирано от 18:30 до 21:00 часа по маршрут:
Тръгва се от Градинката пред Гимназия „Иван Сергеевич Аксаков” по бул. „България” в посока Община Пазарджик, завиваме наляво по ул. „Екзарх Йосив” до площад „Константин Величков“, след което шествието продължава по ул. „Асен Златарев“, завиваме на дясно по ул. „Търговска“ , продължаваме по ул. „2-ри Януари” и завиваме надясно по ул. „Генерал Гурко” и спираме за 20 минути пред EVN.
Крайна точка на шествието: парк „Тракия“ пред Община Пазарджик


За неделя организаторите обявяват начален час 11:00 и отправна точка Парк "Остров Свобода"(паметникът срещу пешеходния мост) и маршрут:
Тръгва се от парк "Остров Свобода", излизаме по пешеходния мост и тръгваме по ул. „Димитър Греков“, завиваме надясно по бул. „Княгиня Мария Луиза“, след това завиваме наляво по ул. „Цар Шишман“, продължаваме по ул. „Цар Самуил“ до площад „Константин Величков“ с престой от 60 минути с озвучаване на протеста, след което шествието продължава по ул. „Асен Златарев“, завиваме надясно по ул. „Търговска“ до Площад „Васил Левски” с престой 20 минути, продължаваме по ул. „Пловдивска” и на кръговото завиваме надясно по ул. „Генерал Гурко”, спираме за 20 минути пред EVN.
Крайна точка на шествието: парк „Тракия“ пред Община Пазарджик.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.4084 )


Време за изпълнение: 0.0834 сек., 0.0106 от тях за заявки.