Новина: От Полицията призовават за ред и спокойствие на протеста в неделя
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
Friday 15 February 2013 - 11:55:23


Пресцентърът на ОД МВР Пазарджик разпространи прессъобщение , в което се казва:


В РУП-Пазарджик е получено писмо за подготвян протест, който ще се проведе на 17.02.2013г. от 11.00ч. Необходимите документи за това са били подадени по надлежния ред в Община-Пазарджик. В тази връзка от своя страна РУП-Пазарджик, съвместно със сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик са предприели действия за организиране на охраната с цел нормалното протичане на протестните действия.
Апелираме към всички участници да спазват стриктно разпорежданията на полицейските служители, да проявяват спокойствие, толерантност и да не се подават на каквито и да било провокации. Органите на Министерството на вътрешните работи в Пазарджик са призвани да опазват реда и сигурността както на участниците в протеста, така и на всички граждани и гости на областния център. Няма да бъдат допускани и толерирани никакви прояви, провокиращи или подбуждащи към нарушаване на обществения ред.
Уверени сме, че благодарение на разума и отговорността на всички ни нашият град ще продължи да е пример за толерантност, спокойствие и законност.
     
Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик


Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.4052 )


Време за изпълнение: 0.1141 сек., 0.0170 от тях за заявки.