Новина: Кметът иска Иван Карев за директор на театъра
(Категория: @)
Публикувано от pamedia
Tuesday 12 February 2013 - 12:28:23


Иван Карев"Нашият човек сред кандидатите е Иван Карев. Общината дава ежегодно по 120 хиляди лева за театъра и за мен е важно кой управлява тази система, но ние даваме пари там, където си струва". Това заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов по повод днешния избор на директор на пазарджишкия театър.В Министерство на културата от 14 часа петимата кандидати ще представят концепциите си за управление на театъра за следващия 3-годишен период. Кандидатите са Камен Костов, Петър Радевски, Димитър Горанов, Александър Жеков и изпълняващият в момента длъжността Иван Карев (на снимката).

В седемчленната комисия, която включва експерти в областта на театралното изкуство, финансист, експерт "Човешки ресурси" има и един представител на Община Пазарджик, който, както стана ясно, ще гласува за Иван Карев.

Кандидатите трябва да защитят концепциите си, да представят подробен репертоарен план с постановъчни екипи за първата година, тенденции в развитието на репертоара за останалия период, финансово-икономически план, възможности за разширяване на зрителската аудитория, съвместни проекти с други театри. Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.4020 )


Време за изпълнение: 0.0886 сек., 0.0150 от тях за заявки.