Новина: Хари Хараламбиев:Всички мои приятели, които ми гостуват, са възхитени от Пазарджик
(Категория: Избори 2011)
Публикувано от pamedia
Wednesday 28 September 2011 - 21:56:34


hh_tp.jpgПриех да бъда в листата на Коалиция "Тодор Попов за Пазарджик", не само защото сме приятели с Тодор Попов , но и защото сме съмишленици, той е човек с мащабно мислене и още по-мащабни действия. Така видният адвокат и общественик Хари Хараламбиев мотивира участието си в кандидат-съветническата листа на настоящия кмет на Пазарджик.


Всички мои приятели от София - и другаде, когато ми гостуват, остават захласнати по хубавите улици, парковете Острова, Стадиона и всичко , което е направено. Нашият град става типичен европейски град. И трябва да  се даде  шанс на Тодор Попов да довърши всичко, което е започнал през първия мандат.
Не очаквайте в тази кампания от нас язвителни изречения към другите кандидати. Както неведнъж вече съм казвал, те са достойни кандидати, но Тодор Попов е най-достойният.
Моят апел към нашите съграждани е да проявят разум и да му дадат възможност да продължи напред и нагоре, призова първият в листата на Коалиция "Тодор Попов за Пазарджик" Хари Хараламбиев. Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.334 )


Време за изпълнение: 0.0897 сек., 0.0191 от тях за заявки.