Новина: 61-годишна жена падна в пресъхнал кладенец
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
Wednesday 04 July 2012 - 12:30:23


С въжета и носилка спасители от ОУПБЗН-Пазарджик извадиха възрастна жена, паднала в пресъхнал кладенец, съобщават от Пресцентъра на Областната дирекция на полицията.


Сигнал за случилото се бил получен вчера около 06.40ч. на телефона за спешни повиквания 112. Незабавно към мястото се отправил екип спасители от ОУПБЗН-Пазарджик със специализиран автомобил. Оказало се, че в нива край пазарджишкото село Черногорово 61-годишната А.М. е паднала в пресъхнал кладенец. На пръв поглед спасителите установили дълбочина от около 4-5 метра. С помощта на въжета и носилка те успели да изтеглят пострадалата на повърхността. Тя е качена в линейка на „Спешна помощ” и транспортирана за преглед в МБАЛ-Пазарджик с леки травми и наранявания.
Подобен случай имаше миналия септември в беловското село Дъбравите.Там, на дъното на 15-метров кладенец, но с вода, се бе оказала 35-годишна жена от Костенец.След доста по-трудното й изваждане и преглед в МБАЛ-Пазарджик се оказа, че по нея също няма сериозни травми или наранявания.

Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.2600 )


Време за изпълнение: 0.0584 сек., 0.0127 от тях за заявки.