Новина: Флашмоб под формата на числото 4 – като поздрав за кандидатите за народни представители от „БСП за България“
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
Saturday 06 March 2021 - 12:02:54

БСП

С флашмоб под формата на числото 4 – номерът, с който Коалиция „БСП за България” ще участва в изборите, младежи от Пазарджик подкрепиха кандидатите за народни представители от областта. Цялостна политика за семействата, децата и младите хора е един от акцентите в програмата на БСП, с които стартира кампанията.
„За мен е чест и отговорност да бъда кандидат за народен представител от област Пазарджик. Това е регион с впечатляваща история, с дух и култура, със скъпи за всеки българин места”, посочи водачът на листата Пламен Милев. „Убеден съм, че ще бъда полезен с реални решения, които да превърнат региона в един от най-бързо развиващите се - с високи доходи, ниска безработица и чиста природа”, допълни още той.

Кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България” символично започнаха кампанията си в 13 ИР – Пазарджик от живописното село Црънча, където запалиха свещичка в храма „Покров Богородичен” и отправиха своите послания от местната Чешма на желанията, съградена на свято още от древността място.

„Пожелаваме си държава с повече грижа за хората, земеделие, което отново изхранва България, процъфтяваща икономика, която създава работни места и привлича таланти. Вярвам, че заедно може да го постигнем”, каза втората в листата Петя Цанкова. Кандидатите за народни представители Лиляна Мърхова – Присадникова, Гълъбина Карамитрева, Александър Велчев, Димитър Жилков , Гергана Ичева и Георги Янкулов също пожелаха здраве и общи сили за своите съграждани от областта, за да е възможна промяната .

БСПНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.21471 )


Време за изпълнение: 0.0903 сек., 0.0182 от тях за заявки.