Новина: Безплатни консултации с водещ онколог от чужбина в Пловдив и Кърджали
(Категория: За здравето)
Публикувано от pamedia
Monday 01 March 2021 - 12:02:14

Доц. д-р Ибрахим Йълдъз, специалист по медицинска онкология от болници Acibadem в Турция, ще проведе безплатни консултации на 6 март 2021 г. в Кърджали и Пловдив. Консултациите са подходящи за пациенти с онкологични диагнози, които се интересуват от второ мнение или от възможностите за лечение.Съвременното лечение на рака е все по-персонализирано, в зависимост от спецификите на раковите клетки и генетичните характеристики на конкретния пациент. Ново поколение „умни“ лекарства атакуват конкретни цели, разположени в раковите клетки. За разлика от конвенционалната химиотерапия, която засяга и някои здрави клетки наред с туморните, прицелните терапии се стремят да унищожат само тумора.

Друга новост в медицинската онкология е имунотерапията, която има за цел да накара клетките на имунната система да атакуват раковите клетки, както го правят с вируси и бактерии. Прилагането на имунотерапия започна преди няколко години при пациенти със злокачествен меланом и рак на белия дроб. Днес такъв тип лечение се прилага при почти всички видове рак, но след като се изследват характеристиките на конкретния тумор.

Консултациите на 6 март в Кърджали и Пловдив ще се проведат по медицински документи и с предварително записване на тел. 032660192 (Офис Пловдив); 028511228 (Офис София); +90 530 976 8394 (на български език, с Viber и WhatsApp) или на мейл адрес bulgaria©acibadem.com.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.21438 )


Време за изпълнение: 0.2661 сек., 0.1949 от тях за заявки.