Новина: Задържани шофьори заради алкохол и хулигански прояви
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
Monday 01 March 2021 - 11:59:19Четирима шофьори са задържани за времето от петък до днес. Трима от тях са в арестите за употреба на алкохол, а четвърти - за хулиганска проява, съобщиха от ОДМВР – Пазарджик.
 По време на засилените проверки на полицията на територията на цялата област са засечени двама шофьори на 35 и 19 години от Пазарджик, както и 40-годишен от Пещера. Те били зад волана на автомобилите си съответно с 1.35, 1.61 и 1.24 промила концентрация на алкохол в издишания въздух.

В късния следобед в петък на една от улиците в Ракитово станал лек пътен инцидент. 19-годишен младеж от Ракитово предприел маневра с  аудито си за изпреварване на лек автомобил „БМВ“ с водач негов 30-годишен съгражданин. По-младият от двамата засякъл пътя на другия и предизвикал пътен инцидент. За радост, при удара няма пострадали хора, нанесени са само леки материални щети. Водачът на аудито обаче слязъл от колата и вместо да изчака пристигането на служителите от „Пътна полиция“ засипал с обиди, нецензурни изрази и закани за саморазправа  другия шофьор. Това дало основание на пристигналите униформени да го задържат в ареста на РУ-Велинград. Спрямо него е образувано досъдебно производство за хулиганство.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.21437 )


Време за изпълнение: 0.0798 сек., 0.0157 от тях за заявки.