Новина: Двама младежи са задържани за домови кражби и други двама – момиче и момче– с дрога
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
Thursday 25 February 2021 - 13:18:37В днешния бюлетин на ОДМВР- Пазарджик се съобщава за двама задържани за домови кражби и други двама – за притежание на дрога.
Двама млади мъже, единият от които непълнолетен, са извършители на домови кражби във Велинград. Едната от тях е кражба на бормашина и сандък с инструменти, а другата -  на 15 чувала с нацепени дърва за огрев. В резултат на проведеното разследване от служители на група „Криминална полиция” била установена самоличността на извършителите. Оказало се, че това са 17-годишен тийнейджър и негов 22-годишен съучастник. „Дуото” е задържано в ареста на РУ-Велинград за срок от 24 часа.

Двама тийнейджъри притежаващи наркотици са били засечени от служители на сектор „Криминална полиция” при РУ-Пазарджик. 18-годишен младеж е хванат в двора на училище с полиетиленово топче, съдържащо суха зелена листна маса. При направения полеви наркотест съдържанието реагирало положително на марихуана. А другият задържан е 17-годишно момиче, също с топче от станиол, пълно с марихуана.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.21419 )


Време за изпълнение: 0.0777 сек., 0.0134 от тях за заявки.