Новина: За 24 декември положителните проби за COVID-19 от област Пазарджик са 28
(Категория: @)
Публикувано от pamedia
Friday 25 December 2020 - 19:41:32

Пазарджик


РЗИ-Пазарджик информира за 28 положителни проби за COVID-19 от област Пазарджик, от тях хоспитализирани са 6 лица - 5 са хоспитализирани в „МБАЛ- Пазарджик“ и 1 е хоспитализиран в „МБАЛ-Здраве“ - Велинград. Разпределени са по равно 14 жени и 14 мъже.
Новооткритите са от следните населени места: от град Пазарджик – 11, от село Крали Марко – 1, от село Черногорово – 1, от село Братаница – 1, от село Хаджиево - 1; от град Батак - 2; от град Велинград – 4; от град Белово – 1; от село Ковачево – 2, от село Карабунар – 1, от село Варвара – 1, от село Сименовец – 1; от село Калугерово – 1.
Починали:
•    Мъж на 73 години от град Пазарджик, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“ със сърдечно заболяване, хронично белодробно заболяване, хронично чернодробно заболяване и обезитес.
•    Жена на 81 години от град Пазарджик, хоспитализирана в „МБАЛ-Пазарджик“ със сърдечно заболяване и хронично белодробно.
•    Мъж на 70 години от град Пазарджик, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“ с артериална хипертония.
•    Мъж на 69 години от град Пазарджик, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“ със сърдечно заболяване, хронично белодробно заболяване и захарен диабет.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
 
Служителите на РЗИ Пазарджик Ви пожелават Светли празници, бъдете здрави и спазвайте противоепидемичните мерки!
 
 
 Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.21111 )


Време за изпълнение: 0.0749 сек., 0.0112 от тях за заявки.