Новина: "Зенит" срещу "Дукла" в четвъртфинала за Купата на CEV довечера в зала "Васил Левски"
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
Wednesday 16 December 2020 - 10:29:42

Пазарджик


"Хебър" отстъпи снощи в първия осминафинален мач срещу "Зенит" (Санкт Петербург) с  1:3. Момчетата на Атанас Петров взеха първия гейм с 26:24, поведоха във втория, но руснаците се концентрираха, подобриха играта си и постигнаха успех в оспорвания втори гейм 24:26.
Резултатите от следващите два са красноречиво доказателство за разликата в класите - 14:25; 11:25.
 "Ние можем само да извлечем позитиви от този мач. Видяхме, че можем да играем с много силни отбори, да играем равностойно. Може би класа не ни достигна да изиграем целия мач като първите два гейма. Но съм много доволен от момчетата.
Ние излезнахме от едно тежко положение, в което бяхме в началото на нашето първенство. Влизаме във форма. Първите два гейма видях момчетата да се връщат на елементи в най-добрите си мачове от миналата година. За мен това е много окуражително. Надявам се в следващия етап на първенството, ако сме здрави най-вече, и по тозин начин продължим да се готвим, имаме сили за нещо по-голямо тази година." Така треньорът на "Хебър"  Атанас Петров коментира след срещата.

Във втория осминафинал чешкият "Дукла" (Либерец) победи беларуския "Строител" (Минск) с класическото 3:0 (25:23, 30:28, 25:21).

Така довечера  в зала "Васил Левски" в Пазарджик излизат "Зенит" (Санкт Петербург) срещу "Дукла" (Либерец) в четвъртфинал.
 
 
 
 Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.21070 )


Време за изпълнение: 0.0896 сек., 0.0181 от тях за заявки.