Новина: Катастрофа с лека кола, камион и бус в участък с подновяване на пътната маркировка на автомагистрала „Тракия“
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
Tuesday 15 December 2020 - 18:07:49Пътно-транспортно произшествие е станало в следобедните часове  в района на АМ "Тракия" – на място, където в момента се е подменяла хоризонталната пътна маркировка. Сигнал за случилото се е подаден около 16 часа, за това , че в района на 104 ти километър по посока за Бургас е станал пътен инцидент.


Лек автомобил, предприел изпреварване, се е блъснал в задната част на товарен автомобил и от там в микробус. Двама са били пътуващите в леката кола, единият е прегледан на място от медицински екип на Спешна помощ, а другия и транспортиран в МБАЛ-Пазарджик за уточняване на състоянието. И двамата водачи не са пострадали тежко, уточняват от ОДМВР – Пазарджик. От там апелират още водачите да шофират с повишено внимание в района, тъй като се извършва дейност по опресняване на хоризонталната маркировка на автомагистралата. Мястото е обозначено по всички изисквания на пътната безопасност със светлинна сигнализация.
Бусът, в който се е блъснала леката кола е бил служебен - на фирмата, който извършва дейностите по подновяване на маркировката. Няма пострадали работници.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.21069 )


Време за изпълнение: 0.0874 сек., 0.0184 от тях за заявки.