Новина: Продължават пожарите от палене на сухи треви и стърнища, гасени са пожар от газова бутилка и пожар на ремарке с бали слама
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
Thursday 16 July 2020 - 11:49:21

pojar_pz_iztok.jpg

На 13 сигнала са се отзовали пожарникарите в областта през изминалото денонощие. 11 от тях са за пожари в сухи треви, стърнища и отпадъци, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Пазарджик.
Огнеборците са реагирали в районите на Пазарджик, Панагюрище, селата Динката, Алеко Константиново, Бошуля, Семчиново и  автомагистрала „Тракия“.

 Снощи около 19.00ч. е получен сигнал за инцидент с газова бутилка в село Мокрище. Един противопожарен екип се отзовал на мястото. За радост, няма пострадали хора, унищожени са котлон и газовата бутилка, а причината е в техническа неизправност.

Няколко часа по-късно се получил сигнал за пожар на ремарке, натоварено с бали сено. Инцидентът е станал на улица в Белово. Един противопожарен автомобил с дежурна смяна огнеборци от местната противопожарна служба са се отзовали на сигнала. Огънят успял да унищожи ремаркето и натоварените на него 50 бали. По първоначални данни техническа неизправност в спирачната система е довела до възникването на инцидента.     


Снимка: Архив ПА медияНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.20314 )


Време за изпълнение: 0.0807 сек., 0.0156 от тях за заявки.