Новина: Трима са кандидатите да организират регионалния фестивал на изкуствата в Пазарджик
(Категория: Култура)
Публикувано от pamedia
Friday 20 April 2012 - 12:17:45


Комисия с председател шефът на "Европейски фондове и програми" в Община Пазарджик Николай Зайчев отвори днес офертите на кандидатите да реализират проекта "Регионален фестивал на изкуствата - Пазарджик". Участниците са трима: "Фернет България" ООД, "Алегро 2000" ООД - София и Обединение "Пазарджик фест".Конкурсът е открит, а финансирането е  по Оперативна програма "Регионално развитие" 2007-2013 г.  Общата стойност на спечеления проект е 416 337.01лв. , от които предоставената безвъзмездна финансова помощ е 389 146.53лв.

Комисията днес отвори документацията на тримата кандидати и подписа пликовете и всички страници от ценовите оферти. Комисията ще обяви класирането на участниците до 5 юни.

Всички кандидати са избрали да участват без подизпълнител. Първият участник, подал документи, е "Фернет България" ООД с управител Емил Капон. Фирмата е специализирана в организирането на панаирни и изложбени дейности, както и в цялостното оборудване на изложбени и панаирни щандове и зали. Вторият кандидат - Алегро 2000 ООД - гр. София, има предмет на дейност каталожна и електронна търговия с офис продукти. Фирмата се представлява от Васил Синигерски. Третият кандидат - "Обединение Пазарджик фест" - гр. София, е обединил опита на три фирми: "Булпринт 2010" ООД, "Тиерер комюникейшън" ООД и Фондация "Общество на познанието". Обединението се представлява от Тодор Зафиров.
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.2003 )


Време за изпълнение: 0.0609 сек., 0.0162 от тях за заявки.