Новина: На 11 май ОбС ще заседава извънредно за отмяна на продажбата на гората край Црънча
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
Friday 08 May 2020 - 16:45:44

ОбС

Председателят на Общинския съвет в Пазарджик Хари Харалампиев е свикал извънредно заседание на 11 май с една-единствена точка - отмяна на решението от последната сесия за продажбата на гората край с. Црънча.
В мотивите се посочва, че след вземане на решението за продажбата е постъпило писмо от г-н Александър Георгиев - представител на "Интръст" ЕАД - София, с което се заявява намерение за дарение в размер на 700 хиляди лева, което ще бъде направено в деня, следващ отмяна на решението на ОбС, като волята на дарителя е 350 хиляди лева да бъдат използвани за създаване на парк на името на Св. великомъченик Георги Победоносец с със съоръжения за игра на деца и за отдих на жителите на Црънча. А останалите 350 хиляди лева се даряват за издръжката и развитието на волейболния отбор "Хебър".

"Налице е нов факт, настъпил след приемане на решение №79 от 29 април 2020 г., който променя обстоятелствата, въз основа на които съветът е взел решението си", е написано в предложението за отмяна на продажбата на гората. Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.19909 )


Време за изпълнение: 0.0935 сек., 0.0185 от тях за заявки.