Новина: Гимнастичките на „Диляна Прима“ - с десетки медали от турнира „Зимни принцеси“ във Велико Търново
(Категория: Институции)
Публикувано от pamedia
Monday 02 December 2019 - 11:07:23

dilyana191202h.jpg

Велико Търново беше домакин на традиционния турнир по художествена гимнастика „Зимни принцеси”. Над 300 деца от няколко от най-добрите клубове в България и чужбина участваха в турнира. Едни от най-интересните изпълнения бяха на малките гимнастички от СКХГ „Диляна Прима“ гр. Пазарджик, водени от своята треньорка Уляна Айналиева. Те изиграха чудесно своите съчетания в раздел масов спорт и спечелиха няколко отборни отличия: Отбор на деца до 7 г- Златни медали, Отбор на деца от 7г. до 10 г. - сребърни медали и дует деца до 12г.-  златни медали. Възпитаничките на г-жа Величка Петкова при ансамбъла за деца родени 2012г. направиха много успешен дебют на новото си съчетание пред публика, за което бяха наградени със  златни медали.
При индивидуалните изпълнения всички деца се представиха чудесно и се класираха на призови места. Адриана Данова спечели златен медал на топка и златен медал на бухалки, Александрина Митева – златен медал на без уред и злато на обръч, Надежда Малинова се върна с бронзов медал на без уред и сребърен на обръч, Дарина Трифонова - златен медал на съчетание с обръч, а Дара Стоянова – злато на въже, злато на бухалки и злато на лента. Дара бе отличена и с приз за най–перспективна гимнастичка.

Поздравления заслужават всички деца за достойното си представяне в турнира и, разбира се, също и прекрасните треньорки и хореограф Диди Кирова - за високите резултати на техните възпитанички. В четвъртък, 5 ноември, гимнастичките ще представят отново своите възможности на много силен 4-дневен турнир в София, където ще вземат участие над 35 клуба от страната и чужбина.

dilyana191202v.jpg
dilyana191202v2.jpg
dilyana191202v3.jpgНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.19027 )


Време за изпълнение: 0.0389 сек., 0.0072 от тях за заявки.