Новина: Учениците от ОУ „Проф. Иван Батаклиев“ опаковат в книжна кинолента училището
(Категория: Образование)
Публикувано от pamedia
Tuesday 29 October 2019 - 13:21:17

Кинолента

За поредна година учениците от ОУ „Проф. Иван Батаклиев“ ще реализират един различен патронен празник. Креативността, оригиналността, провокативността си личат във всяка тяхна инициатива. Миналата година на празника си те излязоха на улицата, в квартала, показаха как пеят, играят, рисуват, състезават се. Денят беше много по-различен от традиционните дни на патронния празник в училищата, където се провеждат обикновено рецитали и се изявяват талантите. В празника на „Батаклиев“ участваха всички – ученици, учители, родители и приятели.
Тазгодишният празник също е с блестяща идея! Училището им е полуопаковано в хартия, на която е нарисувана кинолента. Предстои учениците да направят своя филм! „Моят час, моята класна стая“ е рефренът, който ще се повтаря във всеки кадър. Опаковането на цялото училище „Ала Кристо“ се оказа невъзможно, заради тежестта на хартията. Дано времето позволи празните в момента кадри да се изпълнят със емоциите, които вълнуват учениците и с мечтите им.

Реализацията на уникалната книжна кинолента стана възможна благодарение на партньорството ни с DS Smith България АД и Планинско спасяване – Пазарджик, съобщи директорът Даниела Кемчева. В провокацията видяхме и четката на художника и голям приятел на училището Константин Анастасов.

Премиерата на „Моят час, моята класна стая“ е в 09:00 часа на 31 октомври. Книжната кинолента ще се случи пред погледа на всички присъстващи.

КинолентаНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.18873 )


Време за изпълнение: 0.0981 сек., 0.0130 от тях за заявки.