Новина: В Пазарджик – демонстрации на военна техника, въоръжение и екипировка. Кампания за набиране на войници
(Категория: Избори 2019)
Публикувано от pamedia
Monday 28 October 2019 - 17:12:04

армия

Възможностите за постъпване на работа в Българската армия ще бъдат представени в Пазарджик утре, 29 октомври, когато градът ще е домакин на поредното събитие от кампанията на Министерството на отбраната "Бъди войник", съобщиха от военното ведомство.
От 16.00 часа пред залата "Маестро Георги Атанасов" ще бъде разположена информационна борса за набиране на войници и матроси за Българската армия. В нея ще бъдат представени Сухопътните войски, Военновъздушните сили, Военноморските сили, Националната гвардейска част, службата "Военна полиция", Централното военно окръжие и 68-ма бригада "Специални сили". На място младите хора ще могат да се запознаят с вакантните места във Въоръжените сили, с условията и начините за кандидатстване.

По същото време ще има статичен показ на военна техника, въоръжение, екипировка и оборудване. Военнослужещи от Специалните сили ще демонстрират бойни способности и елементи от физическата и бойната подготовка.

От 18.30 часа в залата ще започне концерт на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили и Представителния духов оркестър на Военновъздушните сили. В него ще участват местните състави от Пазарджик - Клуб по спортни танци "Импулс" и Фолклорна формация "Нашенци".
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.18870 )


Време за изпълнение: 0.0803 сек., 0.0161 от тях за заявки.