Новина: Инж. Иван Панайотов на откриването на кампанията на ГЕРБ: Чака ни работа, работа, работа… Убеден съм, че ще справим!
(Категория: Избори 2019)
Публикувано от pamedia
Sunday 29 September 2019 - 13:03:36ГЕРБПартия ГЕРБ официално откри днес, 29 септември, предизборната си кампания  в Пазарджик, на площад „Възраждане“ №1, където се намира предизборният щаб на местната структура. На откриването присъстваха партийни членове, ръководителите на местните партийни организации на младежите и на Жени-ГЕРБ, симпатизанти, досегашни общински съветници и кандидати в листата.

gerb190929fe.jpg

Кандидатът за кмет на Община Пазарджик инж. Иван Панайотов се обърна с приветствие към тях:
Скъпи приятели,

започваме една много тежка и много важна кампания. Тежка, защо срещу нас имаме опонент, който ще направи всичко възможно да остане във властта и важна, защото от резултатите на тези избори зависи накъде ще тръгне община Пазарджик. Дали ще продължи финансовото пропадане, инерцията и усещането на застой или ще тръгне по пътя на доброто управление.

Управление, което работи не за кмета, а за хората!

Управление, в което се спазват правилата!

Управление със стратегическа визия и ясна политическа отговорност!

Имам уверението на правителството и лично на премиера Борисов, че ще бъде помагано на община Пазарджик, но първо трябва да си подредим къщичката си.

Тази кампания е първата стъпка, от нас зависи тази стъпка да бъде успешна.

Чака ни работа, работа, работа...но съм убеден, че ще се справим!

gerb190929e.jpg

Откриването на кампанията в предизборния щаб завърши с отваряне на бутилка шампанско, след което всички присъстващи се отправиха към катедралния храм „Света Богородица“, където се помолиха за успешния старт на кампанията, ослужен беше и молебен.

gerb190929a.jpg
gerb190929.jpg
gerb190929d.jpg
kupuvaneto.jpgНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.18682 )


Време за изпълнение: 0.0710 сек., 0.0114 от тях за заявки.