Новина: В Пазарджик БСП и още 5 партии регистрираха местна коалиция за участие в изборите
(Категория: Политика)
Публикувано от pamedia
Monday 16 September 2019 - 08:37:59

Пазарджик


Различни в цветовете, но обединени около идеите за по-добър живот, шест политически партии и сдружения формираха най-голямата местна коалиция в община Пазарджик за предстоящите местни избори, съобщи кандидатът за кмет Благо Солов.

„БСП за България”, Земеделски народен съюз, Партия на зелените, Социалдемократическа партия, НФСБ и „Българска пролет”, подкрепени от хора с активни граждански позиции, си стиснаха ръцете за общи действия за промяна. „Община Пазарджик заслужава открито и честно управление. Това ще ни позволи да направим много повече за хората”,е заявил адвокат Чавдар Чавдаров след подаването на документите в ОИК. Той  представлява земеделците. „Досегашният модел на управление е изчерпан. Новото време изисква нови хора, а не стари лица. Изисква и ново, модерно мислене”, е допълнил от своя страна общинският  председател на БСП Лиляна Мърхова.

Коалицията ще участва съвместно в изборите за кмет на община, кметове на населени места и общински съветници. Всички партии в коалицията единодушно са изразили подкрепата си за независимия кандидат за кмет на община Пазарджик - Благо Солов.

Пазарджик
Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.18585 )


Време за изпълнение: 0.0671 сек., 0.0150 от тях за заявки.