Новина: В Панагюрище приключи първият за това лято Milan Academy Junior Camp Bulgaria
(Категория: Спорт)
Публикувано от pamedia
Monday 01 July 2019 - 17:08:12

Милан
 
Панагюрище за пръв път беше домакин на лагер на  "Милан". Младите таланти, сред които имаше българчета, пристигнали за кампа от Лос Анджелис, Сан Диего, Чикаго и Пекин, имаха уникалния шанс да се докоснат до методологията на италианските треньори от академията на "Милан" в двуразовите тренировки, както и да се забавляват и намерят нови приятели.
Деца, треньори и родители видяха и научиха много нови неща и при посещението в музеите на Райнаа Княгиня и Историческия музей в Панагюрище.

Заключителната церемония днес на стадион “Орчо войвода” се превърна в емоционален празник с много усмивки, снимки и просълзени очи. Деца, родители, италианските и българските треньори, организаторите и любезните домакини и партньори от Парк хотел "Асарел" и "Тракийски хотелиери" в лицето на г-н Бисер Петков, с развяни червени и черни знаменца се разделиха и си пожелаха Milan Academy Junior Camp да се върне и през следващата година в Панагюрище.

На церемонията младите таланти чуха съветите на техния връстник Мерт Дормуш, който участва за трети път в камп на Milan, въпреки че само преди няколко седмици се върна от проби в Милано. За финал децата получиха и своите атестати от италианските специалисти и от г-н Ивайло Рачев, който развива проекта  Milan Academy Junior Camp в България от 2011 година.

Milan Academy Junior Camp Bulgaria отива в Несебър, където от 2 до 7 юли ще се проведе девето издание, а от 6 до 10 август 10-то юбилейно издание за България.

МиланНовина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.18235 )


Време за изпълнение: 0.0919 сек., 0.0158 от тях за заявки.