Новина: За насилие над жена си пред питейно заведение в Панагюрище е задържан 43-годишен мъж
(Категория: Инциденти)
Публикувано от pamedia
Monday 01 July 2019 - 11:00:04

Панагюрище


Побойник е задържан от служители на РУ-Панагюрище. Случката се разиграла в събота вечерта, когато в полицейското управление на средногорския град бил получен тревожен сигнал от жена. Тя съобщила, че пред местно питейно заведение съпругът и проявява насилие спрямо нея. Незабавно към мястото е насочен дежурен автопатрул. Униформените установили, че пред заведението е възникнал скандал между добре почерпения с алкохол Д.А.- на 43 години и неговата съпруга.

 За изясняване на създалата се ситуация съпругът бил отведен в сградата на полицейското управление. Там служителите предприели действия за съставяне на акт за нарушение на обществения ред на основание местната общинска наредба и протокол за предупреждение. По време на изготвяне на документите Д.А. започнал да буйства, псува и обижда служителите, ударил и бутнал на земята охраняващия го полицай и направил опит да избяга от районното управление през служебния вход.

Секунди по-късно бил задържан и приведен в ареста. Спрямо него е образувано бързо полицейско производство за хулиганство, съпроводено със съпротива на орган на властта.
.Новина от ПА МЕДИЯ Пазарджик
( http://www.old.pa-media.net/news.php?extend.18229 )


Време за изпълнение: 0.0885 сек., 0.0164 от тях за заявки.